Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Javasolsz jó stratégiai...

Javasolsz jó stratégiai játékot Androidra, ami nem grind/p4w lelkületű? Az se baj, ha szétagyalod magad rajta és kiülnek a skilljeid a való életbeli sikereidre is...

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Northgard - Jelenleg a legjobb igazi RTS telefonon:

[link]

Fizetős, de megéri az árát, van benne multiplayer is.

2021. dec. 8. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Egész korrektnek tűnik. El is felejtettem leírásba dobni, talán csak mert nekem annyira természetes: a számomra igazán jó game úgy nézne ki, hogy vagy nincs balhé, vagy nem jár semmilyen hátránnyal, ha nem háborúzol, tehát másképp is ugyanolyan könnyen vagy nehezen juthatsz tovább. Az se baj, ha nem feltétlenül kell a hódító jellegű terjeszkedés, tehát mondjuk leuralás helyett nagy összeborulásokat is lehet rendezni, és lehet ezzel is erősnek lenni, akár azon az áron is, hogy neked csak szavazatod lesz bizonyos dolgokban (nem biztos, hogy hátrány egyébként, hogy nem kell minden lószart mikromenedzselni...)
2021. dec. 9. 02:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké, közben az extrém korai kávé mellé meg is néztem, mi is ez, és meg kell mondjam, naggyon jónak ígérkezik, pont teljesíti is a fentebb kiköhögött szempontjaimat. Köszönöm!
2021. dec. 9. 03:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Most ráadásul akciós is a Google Playen, ennyiért mindenképp megéri megvásárolni!

Elég összetett játék, még én sem ismertem ki teljesen, igaz nem régóta játszom vele.

Igen, ahogy mondod, ezt a játékot meg lehet nyerni harc/háború nélkül is.

Egy cikk a játékról:

[link]

2021. dec. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!