Rohadtul utálom a törit. Ti nem?
Figyelt kérdés
Nem is igaz, felesleges, miért ilyen b.zi hadvezérekről tanulunk? miért nem feltalálókról, felfedezőkről stb? persze, azokról is, de csak azokról kéne :S mert ha vki egész életét egy dologra áldozza, jó, hogy megtanulom a nevét :S de a hülye hadvezérek, akik csak a bajt keresik... meg amúgy szerintem nem is így volt, mi bizonyítja ezt? tuti a felét kitalálták v később átírták (pl úgy, mint orwell 1984-ében)... Ráadásul a tanárom is utálom :s2010. szept. 15. 21:11
31/35 anonim válasza:
Én a matekot utálom, de ez egyénfüggő :)
Az lenne a jó, ha mindenki azt tanulhatná amit szeretne ezekben a nyamvadt középiskolákban is.
32/35 anonim válasza:
Bocs, most olvastam csak el, hogy mit írtál és sajna nincs igazad, mert nem kitaláció egyik része sem. És a múltat (főleg a magyart az egyetemes rész szerintem nem olyan lényeges) azért illik ismerni.
33/35 A kérdező kommentje:
és honnan tudod azt? amúgy persze hogy illik, de semmi értelme sincs 1000 dolgot napra pontosan emgtanulni...
2012. szept. 22. 14:35
34/35 anonim válasza:
A történelmet a győztesek írják. Így szépítettek rajta, biztos. Én utálom, unalmas. De a töri tanárunk ki-be b**zott helyes *o*
35/35 anonim válasza:
Én különösebben egyik tárgyat se szerettem , a töri sem volt kivétel ez alól , csak a továbbtanulás miatt emelteztem belőle.
Szvsz igaz , hogy rengeteg minden csak kitaláció/ferdítés, a 20. századi történelmet megírták az amerikaiak - ""békefentartók"" -a saját szájuk íze szerint , plusz a történelmi filmek nagy része is kamu. Viszont a matek kivételével vannak ferdítések ugyanígy a többi tárgynál is , fizikából és kémiából is nagyrészt azt tanítják ami valószínűleg soha nem fog kelleni az átlagembernek. Infomratikaoktatás az szándékosan és teljesen a béka rottyantója alá van dugva. És még lehetne sorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!