Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rohadtul utálom a törit. Ti nem?

Rohadtul utálom a törit. Ti nem?

Figyelt kérdés
Nem is igaz, felesleges, miért ilyen b.zi hadvezérekről tanulunk? miért nem feltalálókról, felfedezőkről stb? persze, azokról is, de csak azokról kéne :S mert ha vki egész életét egy dologra áldozza, jó, hogy megtanulom a nevét :S de a hülye hadvezérek, akik csak a bajt keresik... meg amúgy szerintem nem is így volt, mi bizonyítja ezt? tuti a felét kitalálták v később átírták (pl úgy, mint orwell 1984-ében)... Ráadásul a tanárom is utálom :s
2010. szept. 15. 21:11
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

te jó isten, ezt én írtam :O

mondjuk a törit még most sem szeretem :D

2012. jan. 27. 22:14
 22/35 anonim válasza:
29%
A történelem szerintem a világ legfeleslegesebb fakultatív, kitalált tantárgya, magát a tanárt is utálom, de még jobban a tantárgyat. Az egész kitalációra épül, jó részének nincs valós alapja. Történelemből nem lehet megélni, hacsak nem tanár akarsz lenni vagy egyéb ilyen hogy hadjogász meg régész... szóval olyan szakmák amikről valószínűleg hallottál de vagy az életbenmaradásért fogsz dolgozni tanárként vagy megpróbálod a többi teljesen keresetlen baromságot, szinte 0% álláslehetőségi rátákkal. Tanítanának inkább helyette közgazdaságtant vagy EU-s ismereteket, esetleg a reáltantárgyak számát emelnék meg helyette, de teljesen egyetértek a kérdezővel ^^
2012. márc. 6. 22:17
 23/35 anonim válasza:
36%

"Undorító tantárgy magolni az idióta évszámokat meg a többi marhaságot ami lehet nem is úgy történt ahogy leírták.. 19 vagyok egy éve érettségiztem de 5 mondatot nem tudnék belőle mondani. Utáltam mint a szart és akkor még finom voltam.. :D

Van egy olyan topic itt, hogy az iskola az életre készít e fel.. Na ott ez ki lett tárgyalva.. Nagyon szép, hogy tudod betéve az évszámokat. De ha ezek helyett 10%ban mondjuk a pénzügyekről tanítottak volna akkor lehet nem lenne eladósodva a fél ország a svájci hitelektől.."

Neked is látszik az értelmi szinted... Minden nemzetnek tisztában kell lennie a saját múltjával, történetével. De ahogy látom, neked nincs eszed erre.

2012. máj. 12. 15:22
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a történelemnek egyik része sem kitalált, ezt nagyon rosszul tudod. Másrészt a legtöbb diák sokkal inkább a reál szarságokat (matek,kémia) utálja. De sok minden függ a tanártól is az igaz. Érettségi után megszabadulsz a töritől. Amúgy miből vagy jó, csak nem matekból?
2012. máj. 18. 16:01
 25/35 A kérdező kommentje:

honnan tudod, hogy nem kitalált? :)))

reál szarságok nélkül meg most nem gépezhetnél, nem lennének gyógyszerek, semmi elektronikus izé semmi.. tényleg szarságok :)))

2012. máj. 19. 12:36
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül az ókorba esetleg a középkorba lehet (ott is csak kevés) kitalált dolog. De ne úgy állj hozzá, hogy kitalált ,mert akkor biztos nem fog jól menni. Én töriből nem tanulom meg egyenként a leckéket hanem témazáró előtt tanulom meg az összes leckét (úgy 30 oldal) és még így is könnyen megírom ötösre. Viszont én matekból 1 oldalt se nagyon tudok megtanulni és nem is értem az egészet és ,ha kettest írok az már jó. Valakinek ez megy könnyebben valakinek az. Nem egyformák az emberek , nagyon nem. Amúgy kérdező te hányadikas vagy?
2012. máj. 20. 15:08
 27/35 A kérdező kommentje:
11. az a baj hogy olyanok a tz-k, hogy hiába tudom max 4es, mert nincs idő :S
2012. máj. 20. 15:11
 28/35 anonim ***** válasza:
Ez megint tanárfüggő. 45 perc sokszor nekem se elég egy témazáróra , de a tanár megengedi , hogy szünetbe is írjuk. Mondjuk én még csak 10.-es vagyok. De egyáltalán miből vagy jó ?
2012. máj. 20. 15:19
 29/35 A kérdező kommentje:

matek, infó...

irodalomból is ötös vagyok, mondjuk azt sem szeretem annyira... remélem azért töriből is 5s leszek, mert az beleszámít a továbbtanulásba...

2012. máj. 20. 15:58
 30/35 anonim ***** válasza:
Az infó nekem is megy de ametek pff azt gyűlölöm. A törit ötösre megtanulni azért nem olyan könnyű , mert nagyon alaposan kell (szinte a 4-ért is) de fel a fejjel!!!
2012. máj. 20. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!