Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Doktor Natur KFT-ről tapasztal...

Doktor Natur KFT-ről tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
Doktor Natur KFT-től most hívott egy hölgy, hogy nyertem egy 100.000 forint értékű nyaralási utalványt. Ehhez elvileg nincs más teendőm, mint egyeztetni velük egy időpontot, meghallgatni egy termékbemutatót, valami lézeres dologról meg egy másik termékről, és enyém is az ajándék. Mi a véleményetek erről, van tapasztalatotok ezzel a céggel?

2022. márc. 21. 16:11
1 2
 11/12 710Robi válasza:

Ez egy Tisztességtelen értékesítést folytató cég. Ciki nem ciki engem behúzott. Sőt... Megegyeztünk termékcserében amit nem teljesített. És még végrehajtást is indított ellenem. Próbáltam beszélni a tulajdonossal de H. Tibor annyira titokzatis, hogy a google térképen a székhely ki van kockázva.

Kerüld el őket, mert a jogi kiskapukat kihasználva megrövidítenek.

máj. 21. 09:51
 12/12 kornel1980 válasza:

Nettó csalás minden termék kb 10x módon van túlárazva amit árulnak.

1162 Budapest, Szent Korona utca 208. itt lehet megtalálni őket személyesen egy lepukkant családi ház az iroda.

Minden termék amit árulnak aliexpresszről elérhető jelentősen kevesebbért.

jún. 18. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!