Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a magyarországi...

Mit gondoltok a magyarországi mormon misszionáriusokról? Szerintetek szeretnének barátkozni az emberekkel vagy csak megtéríteni akarnak mindenkit?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 00:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem olelhetnek meg ellenkező neműt nem maradhatnak egyedül. A tarsukkal kell menni mindenhova. Egyedül a WC-re mehetnek egyedül de oda se sokáig. Ha több fülke van akkor általában mindketten bent vannak. Sok esetben nem telefonalhatnak haza. Kb évente 2szer lehet (lehet hogy az új szabályok többszöri beszélgetést engednek) ha valaki otthagyja a missziot akkor az rossz fényt vet az illetőre. Korán kell kelniuk, test mozgással és hit tanulmannyal telik a reggeluk. Kikapcsolodaskent sportolhatnak. Barátkozni nem igen fognak de ha bele mennek akkor abból úgy is hitterites lesz
2022. márc. 10. 22:27
 12/23 anonim válasza:
100%
Csak megtéríteni akarnak. Onnantól kezdve le sem tojnak ha látják rajtad, hogy nem érdeklődsz a vallásuk iránt. Tapasztaltam én is, hogy addig csűrik csavarják a dolgot míg a saját száj ízük szerinti igazságot ki nem bukik. Bírtam azt hogy mekkora nagy testvérnek tartják az embert amíg jár istentiszteletre de ahogy megírod nekik hogy figyi ezt te nem tartod helyes útnak miben hisznek onnantól kezdve le sem kakilnak.
2022. márc. 11. 21:04
 13/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy adatként tekintenek rám?
2022. márc. 12. 09:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2022. márc. 12. 09:15
 15/23 A kérdező kommentje:
Kecskemét.
2022. márc. 12. 09:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. márc. 12. 09:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lány vagy? És a mormonok,akikkel barátkoznál?
2022. márc. 12. 09:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Na, de mi van? Mik ezek a személyes kérdések? Különböző neműek vagyunk és barátkoznék velük én is meg a barátom is aki ott volt a beszélgetésen, mert tök jól el tudtunk beszélgetni velük, és ugyanolyan érdeklődési körökkel rendelkeztek, mint mi is. A vallásunk különbözött csak.
2022. márc. 12. 09:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy szám vagy nekik. Az a missziojuk hogy minél több embert kereszteljenek at. Ha beszélgetést kezdemenyezel akkor ok csak azért fognak próbálkozni hogy befuzzenek.

Ok kemény tréningeken vettek részt. Tudják hogy kell behalozni az embert.

2022. márc. 12. 14:15
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát amúgy ők kezdeményezték a beszélgetést. Ez tök gáz amúgy.
2022. márc. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!