Mikor van egy méret pl. 69 x 49 x 125 cm az mit takar? Melyik a magasság, a mélység és a szélesség?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 16:53
11/16 anonim válasza:
És az miféle előírás te nagyokos? MSZ? Vagy mi?
És ha eltérnek tőle akkor meg minek előírás?
12/16 A kérdező kommentje:
Ez egy erkélyre való melegház lenne, fentebb kérdezte valaki!
2022. márc. 6. 12:04
13/16 anonim válasza:
Mérd le mi fér el az erkélyeden, ahztán menj az üzletbe és ha nincs a géphez mellékelt útmutatóban, nincs közel a személyzet sem, akkor mérd le Te.
14/16 A kérdező kommentje:
Interneten akartam rendelni, sajnos anyukám 24 órás felügyeletet igényel, nem tudok bemenni a 30 km-re lévő városba, venni egyet. Ezért szerettem volna tudni, de úgy látom, hogy inkább megkérdezem az üzletet.
2022. márc. 9. 19:20
15/16 anonim válasza:
A fotó arányai nem segítenek? No meg a tapasztalás?
Pl. egy ágy mérete 46x210x90.
Itt nyilván a sorrend magasság, hossz, szélesség.
Nehezebb a dolog persze, ha az eltérések kicsik, és pontosan kell illeszkednie.
Belátom, higy mondjuk egy 55x53x57 centis szekrényke esetében nehéz kitalálni, melyik, melyik.
Az engem lehurrogónak meg csak annyit, higy nem fogom a kedvéért kikeresni az írott szabályt. Bocsika!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. márc. 12. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!