Van egy Dell optiplex 380-as gépem amit most szereztem kis házas /Magasság 40cm, Mélység 35cm, Szélesség 11cm/DDR3 a videokártya helye, nekem csak ddr2 van azt raktam bele. Elképzelhető hogy ezért berreg bekapcsolásnál 4 hosszút és asötét a képernyő?
ddr3-as videokártya helyről én még nem hallottam.
agp, pci-e foglalatok vannak. az, hogy a videokártya milyen memóriával rendelkezik pedig csak a sebességet befolyásolja.
a 4 hosszú egyébként memória probléma ha jól tudom. a videokártyának ehhez semmi köze.
ellenben ha az alaplap ddr3-as foglalattal rendelkezik és ebbe te beleraktad a ddr2-es memóriát (amit nem tudom hogy sikerült, ezen okokból kifolyólag: [link] ) akkor megvan a probléma
Tudnál segíteni hogy miért nem kapcsol be a monitor/Tökéletes/azt írja hogy csökkentett módban van és nyomjak le egy billentyűt vagy mozdítsam meg az egeret :(
de semmi a gép megy csak sötét a monitor.
Egy 4 gigást vettem ennyi a max amit bele lehet tenni.
Ha kiveszem nincs benne semmi.
A melóhelyről kaptam és nem volt benne semmi így vettem bele egy memóriát a napokban,lehet hogy nem jót vettem?
Én csak azt néztem hogy DDR 3 legyen és 4 giga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!