Van más olyan elmebeteg mint én, hogy csak röhögni jön erre az oldalra?
Figyelt kérdés
Néha ha unatkozok felnézek és röhögök egy jót más emberek bajain.Ez normális?2010. szept. 12. 13:36
2/12 anonim válasza:
én is mindig ezt csinálom. párszor már a könnyeim potyognak xD
3/12 anonim válasza:
nagyon "rendesek" vagytok!
gyerekek vagytok vagy mi bajotok?
jó érzésű felnőtt ember nem nevet más nyomorán!
4/12 A kérdező kommentje:
de valaki olyan hülyeségeket kérdez hogy már az fáj...meg néha én a válaszokon szoktam jókat nevetni
2010. szept. 12. 15:23
5/12 anonim válasza:
szerintem van okunk röhögni, mikor olyan hülyeségeket kérdeznek, h "Amikor kiszakítok egy hajszálat a puncimból, annak fehér a vége. Lehet valami bajom van? Vagy az csak egy puncidarab? :S" ......Szóval ennyit a felnőtt emberek komoly problémáiról...
6/12 anonim válasza:
ok.lehet hogy van abba valami amit írtok.
én ilyenekkel még nem találkoztam mert csak a családi kapcsolatok,a gyermeknevelés,az egészség,és néha a főzés és a szépség rovatokat olvasom
7/12 A kérdező kommentje:
nézz bele a szerelem/szex rovatba...olyan emberek vannak ott hogy beszarsz
2010. szept. 12. 17:05
8/12 anonim válasza:
Először én is röhögök a hülyeségeken de ahogy egyre többet olvasok ugy lesz egyre több a káromkodás is mert felidegesít.
9/12 anonim válasza:
Énis csak azért jövök fel. Max akkor válaszolol jót, ha nem a 6000* feltett kérdésekkel jönnek..
10/12 anonim válasza:
Miért? Ez az oldal másra való? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!