Vannak itt olyan felhasználók, akiknek mindegy a kérdés és a hozzá tartozó válasz hasznossága, csak lepontoznak mindenkit?
Kényes erre válaszolni a troll-pontozók miatt, én most nem pontozok senkit se erre a kérdésre. :)
Egyébként ti min alapján értékeltek? Szoktatok? Csak őszintén!
Igen: sajnos tényleg vannak.
Némelyik elég magas %-ot ér el.
Sajnos, vannak. Magam is tapasztaltam, hogy a Napnál is érthetőbb és igaz válaszomat lepontozták, szinte a nullára. Ilyenek miatt már egyszer lemondtam olvasni és megválaszolni az "Egyéb kérédsek"-et, de visszatértem, ám ismét ilyen tapasztalataim vannak.
Nem azt akarom mondani, hogy a feleleteim mindig jók, hiszen tévedhetek, de amikor még idézek is szöveget (könyv címe, kiadója, évszám, oldalszám) és azt lepontozzák,- na, akkor már elszomorodom.
Sajnos az ilyenek vagy elmebetegek (van belőlük bőven), vagy pedig hivatásos provokátorok.
Az oldal nem sokat tesz ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!