Jakob kérdése:
Hol lehet a Kréta iskolai rendszerhez tartozó felhasználói nevet megszerezni?
Figyelt kérdés
Pár napja újratelepítettem a rendszert a számítógépen ezért töröltem mindent a rendszer által használt partícióról. Viszont azt nem tudtam, hogy a párom itt tárolja a gyerek krétás felhasználói nevét, jelszóval együtt (böngészőbe mentve) és máshol nincs is meg. Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ezt igényleni. Nézegetem a Kréta súgóját, de ilyet nem találtam még. Elfelejtett jelszó van, de sajnos én a felhasználói nevet sem tudom.2020. okt. 8. 08:36
1/5 anonim válasza:
Nekunk az osztalyfonok adta,talan ok is lementettek mielott kiadtak,kerdezd meg.
2/5 anonim válasza:
Az ofő ad újat, ha nem is ő kezeli, de tudja, ki a kréta adminja a suliban, és segít.
3/5 anonim válasza:
A felhasználónév a gyerek OM azonosítója. Szülőként 01 vagy 02 van a végén (apa és anya). Jelszó a gyerek születési dátuma alapból. Hogy ez egyben, vagy kötőjellel, változó. Még "gyereken belül" is.
4/5 anonim válasza:
OM azonosító pedig rajta van a diákigazolványon, ha van ellenőrzője, abban, illetve ezt a suli kapásból meg tudja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!