Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfelejtettem a Wattpad...

Elfelejtettem a Wattpad fiókomhoz tartozó email címet és jelszót viszont a felhasználónevem tudom. Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki aki ért az ilyenekhez nem tudna segíteni?

2020. nov. 21. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Azt tudod csinálni, hogy regisztrálsz egy új fiókot.

Hogy lehet, hogy az email fiókodat is elfelejted...?

Felhasználónév nemjelent semmit, bárkiét bediktálhatod, gondolod a support majd odaadja neked?

Vagy valami önjelölt hekkerrel szeretnéd feltöretni valaki fiókját? Mármint persze, nyilván a tiédet, hát hogyne.

2020. nov. 21. 15:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Évekig nem használtam a fiókom és elfelejtettem, milyen email-el regisztráltam a jelszóról nem is beszélve. Ettől függetlenül szeretném ha betudnék jelentkezni, hogy meglegyenek az ott lévő dolgaim. Ha valaki más fiókját szeretném feltörni szerintem nem itt kérnék segítséget.
2020. nov. 21. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem te lennél az első.

De senki sem kap innen segítséget.

Vedd fel a kapcsolatot az üzemeltetővel.

2020. nov. 21. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

"Ha valaki más fiókját szeretném feltörni szerintem nem itt kérnék segítséget."

Szerintem meg pont, ha a sajátodról lenne szó, nem itt kéne hogy segítséget kérj. Tudniillik amíg jogos az igényed, addig semmi nem akadályoz meg abban, hogy az üzemeltetőtől kérj segítséget. Mivel ezt nem teszed meg, elég erős a gyanú, hogy nem tiszták a szándékaid. Vagy tán elképzelhetőnek tartod, hogy van itt olyan felhasználó, aki tud egy titkos fiókvisszaállító kódot? Netán varázspálcával eszedbe juttatja az emailcímedet? Ugye, hogy nem túl életszerű.

2020. nov. 21. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Pár ember már próbált így "visszajutni" a "saját" fiókjába.

Egynek se jött össze.

2020. nov. 21. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

"hogy meglegyenek az ott lévő dolgaim"

Ezt meséld be másnak. Előtte meg azt írod, hogy ÉVEKIG nem használtad. Ha évekig nem használtad, akkor semmi szükséged rá. Legközelebb felírsz mindent egy olyan füzetbe, amit nem dugsz el nagyon. Akkor megmarad...

2020. nov. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!