Hogy folytatódik a következő kiszámoló?
Autóbusz, kiesett a kereke....
Meg ismerek egy olyat is h: ...Jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezték hány óra, fél 12, elszaladt a mentő, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni, már 1hete gondolkozunk ezen hogy hogy lehet, de nem jut eszünkbe :D
Ecc pecc kimehetsz
Holnapután bejöhetsz
Cérnára cinegére
Ugorj cica az egérre
Fuss
Jött egy busz
Vén krampusz
Bevitték a kórházba
Túrós lett a pofája
Holnap lesz a temetése
Te leszel a felesége
Bács-Kiskun :)
Nem semmi, 5 oldal és minden válaszoló mást írt :-o
Nos én így tudom :
Jött egy busz benne ül egy vén krampusz.
Kiesett a kereke, Jancsi bácsi megette,
Bevitték a kórházba, túrós lett a pofája
:D
Kecskemét környéke
Na az én verziómat még senki sem írta. Nem is értem honnan jött a jancsi bácsi meg a többi :D sosem hallottam még úgy.
Autóbusz, benne ül egy vénkrampusz. Megkérdezte hány óra. Fél 12 vigye el a mentő! Bevitték a korházba, túrós lett a pofája,azt hitték rá kismajom, kidobták az ab-la-kon!
Eger :D
Én ezt úgy ismerem, hogy:
...jött egy busz, benne ült egy vén krampusz. megkérdezte hány óra, fél 12, megjött a mentő, bevitték a kórházba, levágták a lábát, túrós lett a pofája.
Egyébként ez a Jancsi bácsis rész nekem nem ebben, hanem egy másik mondókában volt meg:
ötször öt, huszonöt, Jancsi bácsi megdöglött. holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
(Budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!