Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy folytatódik a következő...

Hogy folytatódik a következő kiszámoló?

Figyelt kérdés

Autóbusz, kiesett a kereke....

Meg ismerek egy olyat is h: ...Jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezték hány óra, fél 12, elszaladt a mentő, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.

Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni, már 1hete gondolkozunk ezen hogy hogy lehet, de nem jut eszünkbe :D

2008. dec. 16. 06:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Sz.P. válasza:

Ecc pecc kimehetsz

Holnapután bejöhetsz

Cérnára cinegére

Ugorj cica az egérre

Fuss

Jött egy busz

Vén krampusz

Bevitték a kórházba

Túrós lett a pofája

Holnap lesz a temetése

Te leszel a felesége

Bács-Kiskun :)

2018. jan. 11. 23:22
 52/61 anonim ***** válasza:

Nem semmi, 5 oldal és minden válaszoló mást írt :-o

Nos én így tudom :

Jött egy busz benne ül egy vén krampusz.

Kiesett a kereke, Jancsi bácsi megette,

Bevitték a kórházba, túrós lett a pofája

:D

Kecskemét környéke

2018. júl. 14. 22:27
 53/61 anonim válasza:

Na az én verziómat még senki sem írta. Nem is értem honnan jött a jancsi bácsi meg a többi :D sosem hallottam még úgy.

Autóbusz, benne ül egy vénkrampusz. Megkérdezte hány óra. Fél 12 vigye el a mentő! Bevitték a korházba, túrós lett a pofája,azt hitték rá kismajom, kidobták az ab-la-kon!

Eger :D

2018. szept. 2. 16:59
 54/61 anonim válasza:
2008 óta sok idő telt el a lényeg, hogy mindnek van valami morbid vége
2019. okt. 20. 21:00
 55/61 anonim ***** válasza:
Én is úgy ismerem, mint #14 csak az elszaladt a mentő után ...“bevitték a kórházba, túrós lett a pofája" :D
2019. okt. 20. 21:57
 56/61 anonim ***** válasza:
(és szintén BP)
2019. okt. 20. 21:58
 57/61 anonim válasza:
Ecc pecc kimehetc,holnapután bejöhetsz cérnára,cinegére,ugorj cica az egérre FUSS!Jött egy busz.Kiesett a kereke,Jancsi bácsi megette túrós lett a pofája bevitték a kórházba,holnap lesz a temetése,te leszel a felesége!
2020. jan. 5. 23:26
 58/61 anonim ***** válasza:
Hajdú-Bihar, már 2008-ban is így tudtam: Ecc pecc kimehetsz, holnap után bejöhetsz, cérnára cinegéra ugorj cica az egérre, FUSS! Autóbusz, kiesett a kereke, Jancsi bácsi megette, fél tizenkettő, vigyen el a mentő, a mentő döcögve jött, Jancsi bácsi megdöglött, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
2020. máj. 30. 18:40
 59/61 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy ismerem, hogy:

...jött egy busz, benne ült egy vén krampusz. megkérdezte hány óra, fél 12, megjött a mentő, bevitték a kórházba, levágták a lábát, túrós lett a pofája.

Egyébként ez a Jancsi bácsis rész nekem nem ebben, hanem egy másik mondókában volt meg:

ötször öt, huszonöt, Jancsi bácsi megdöglött. holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.

(Budapest)

2021. máj. 27. 17:48
 60/61 anonim válasza:
..Vén krampusz..kipukkadt a kereke,mivel megyünk ligetre, zsupp kocsival, 3 csacsival, varnak a lányok a cviki puszi val! :) Bp
2021. jún. 4. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!