Hogy folytatódik a következő kiszámoló?
Autóbusz, kiesett a kereke....
Meg ismerek egy olyat is h: ...Jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezték hány óra, fél 12, elszaladt a mentő, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni, már 1hete gondolkozunk ezen hogy hogy lehet, de nem jut eszünkbe :D
Megint én: a "Jancsi bácsi" után, ahogy leírtad, csak én "elszaladt" a mentő helyett úgy tudom, hogy "vigyen el" a mentő. (De ne téged :-)
Szép napot!
Mi igy tanultuk anno (persze ekezetekkel):
Ecc-pecc kimehetsz, holnaputan bejohetsz, cernara cinegere, ugorj cica az egerre FUSS. Autobusz, benne ul egy ven krampusz, kiesett a kereke, Jancsi bacsi megette, bevittek a korhazba, megkerdeztek hany ora, fel 12, ott szalad a mento, utana a katona, felrobbant a vacsora!
:D
De a te verziod (temetos-hazasulos) jobban tetszik.
Erdekes lenne tudni, ki melyik tajegysegbol, megyebol ir, igy szepen kirajzolodna a nagy eccpecc-terkep. :D En Hajdu-Biharbol szarmazom.
A 3. valaszolo
...Jött egy busz benne ült egy vén krampusz megkérdezte hány óra, fél 12, elkésett a mentő!
Szintén Bp! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!