Hogy folytatódik a következő kiszámoló?
Autóbusz, kiesett a kereke....
Meg ismerek egy olyat is h: ...Jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezték hány óra, fél 12, elszaladt a mentő, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni, már 1hete gondolkozunk ezen hogy hogy lehet, de nem jut eszünkbe :D
Micsoda variációk:))
Én így ismerem: Ecc-pecc kimehetsz,holnap után bejöhetsz.Cérnára-cinegére ugorj cica az egérre fuss!Jött egy busz benne ült egy vén krampusz megkérdezte hány óra,fél 12 elszaladt a mentő!
BP
Fuhh, mi alsóban ebédnél mindig ilyeneket mondogattunk. XD Én ezt a verziót ismerem: "Jött egy busz, benne ült egy vén krampusz. Megkérdezte: hány óra? Fél tizenkettő, beszalad a mentő. Meglátott egy feketét, dok-tor bá-csi fe-ne-két!" XDDD
Budapesti, 14 éves lány vagyok. :D
Én a következőképen ismerem a végét:
Jött egy busz! Kiesett a kereke, Jancsi bácsi megette. Kértem tőle szalonnát, azt mondta, hogy pofon vág. Ha pofon vág meghalok, elvisznek az angyalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!