Mit csináljak ennyi ruhával?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ruhám gyűlt össze úgy, hogy anyukám meg a lánytesóm eleg függők voltak a vásárlással, így mindig vettek nekem is, meg nagyon sokat megkaptam abból ami a nővéremnek nem kellett, szóval most tényleg sok van, ami miatt néha kellemetlenül érzem magam. Eladni vagy többet elajándekozni nem akarok, mert végülis nem én vettem őket, kvázi nincs 'jogom', és szinte nem is mennek tönkre nálam évek alatt sem. Sokat szanáltam mostaban, de meg igy is sok. Mit kezdjek ennyivel?2022. febr. 2. 22:37
1/6 anonim válasza:
Hát ha nem akarod se eladni se ajandekozni akkor csak tarolni tudod...
2/6 anonim válasza:
Vidd be a Vöröskereszt-hez hogy adják oda a rászorulóknak!
Ha ez is a "többet elajándékozni" kizárás alá esik akkor viszont jó fa$zul zártad ki a lehetőségeket mert nem maradt értelmes csak az olyan értelmetlenek mint hogy ásd el, gyújtsd fel, edd meg!
3/6 A kérdező kommentje:
Azért nem kell parasztnak lenni, akkor inkább ne válaszoljál
2022. febr. 4. 20:59
4/6 anonim válasza:
Attól még értelmes és logikus a 2-es válasza. Vagyis te kérdeztél hülyén. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, elfogadom, a stílussal van bajom. De inkább tenyleg ne válaszoljatok
2022. febr. 5. 13:58
6/6 anonim válasza:
Mi baj van a stílussal? :D
Nem kell mindenen besértődni. Rád semmit nem mondott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!