Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy találtatok rá erre az...

Hogy találtatok rá erre az oldalra? Ajánlotta valaki, vagy csak véletlenül?

Figyelt kérdés
Én már a teherbeesés kategóriától kezdtem, s most már itt vagyok a babás kérdések közt.
2010. szept. 9. 16:49
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
két és fél éve,első babámmal kismamaként és véletlenül!Csak olvasóként voltam két évig.Fél éve regisztráltam csak azóta válaszolgatok ha van időm és kedvem,kérdezni nem szoktam.Kétéves és még pocakban lévő 30h.kisfiúk anyukája
2010. szept. 11. 11:49
 22/27 anonim válasza:
100%

Én is a teherbeeséssel kapcs-ban kerestem valamit neten, amikor ráakadtam erre az oldalra. Azóta itt ragadtam. :-))

9 hós kislány anyukája

2010. szept. 11. 13:48
 23/27 anonim válasza:
Én is véletlenül, és itt is ragadtam. Szintén a Teherbeeséssel kezdtem. Most 6-hónapos a babám.
2010. szept. 11. 14:48
 24/27 anonim válasza:

Én is a teherbeesésnél kezdtem, mert már 1 éve vártunk a babára... kellett a segítség!!

Most 1 éves a kisfiam és a Babák témakört olvasgatom :))

2010. szept. 11. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül találtam rá, amikor a teherbeesésről nézegettem dolgokat a neten. Azóta sok kérdést tettem fel, sok hasznos választ is kaptam, és én is válaszoltam, amire tudtam. Szerintem nagyon jó oldal, több szempontú véleményt kapsz itt. Most már a babákról kérdezgetek, ugyanis kislányom mindjárt 4 hónapos...
2010. szept. 11. 16:56
 26/27 anonim válasza:

Szia

Ha jól emlékszem,akkor kerestem valamit a google-on,és ezt az oldalt is kidobta..én rákattintottam,és hát persze,hogy visszajártam... :) Itt "okosodtam" sokszor,mert hát valljuk be,a sok kérdésekből-válaszokból is egy csomót lehet tanulni. Nekem legalábbis már sokszor jól jött,amiket itt olvastam,és nem ijedtem meg,ha velünk is megtörtént valami..mondjuk egy-két pötty,meg társai, zöld kaki,meg ilyenek.. :) Szóval 2009.01.11-én,mikor valaki megkérdezte,hogy mi van azokkal akik augusztus 15 körülre vannak kiírva,én válaszoltam és azóta is majdnem minden nap felnézek.. :) Akkor épp 9 hetes várandós voltam a kislányommal,ma meg már 13 hónapos nagylányom van!!! :)

Tök durva!!! :D

2010. szept. 11. 21:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Amikor-2 éve nyáron -9 hetesen- haematómám volt, keresgéltem a neten és ide is eljutottam. Azót is itt vagyok, a kicsi már 1,5 éves.
2010. szept. 11. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!