Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy találtatok rá erre az...

Hogy találtatok rá erre az oldalra? Ajánlotta valaki, vagy csak véletlenül?

Figyelt kérdés
Én már a teherbeesés kategóriától kezdtem, s most már itt vagyok a babás kérdések közt.
2010. szept. 9. 16:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, keresgéltem a neten mindenféle terhestünetekről leírásokat, és akkor találtam rá erre az oldalra. 2008. áprilisa óta majdnem minden nap olvasom és irogatok remélem hasznos válaszokat, egyébként azóta a második babámat várom.
2010. szept. 9. 17:35
 12/27 anonim válasza:
100%

Nagyon lázas voltam és gyógyszereket szedtem,aztán kiderült,hogy terhes vagyok.A párom tökre beparázott,hogy valami baja lesz a babának a gyógyszerektől,egész nap a netet böngészte és véletlenül rábukkant erre az oldalra.

1 éves múlt a fiúnk és egészséges:-)

2010. szept. 9. 17:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm ajánlotta, mikor terhes lettem. Kezdtem a terhesség, szülés, szoptatás, babák, kisgyerekek... Telik az idő... :-))
2010. szept. 9. 17:56
 14/27 anonim válasza:
100%
Babatervezésnél keveredtem ide véletlenül és én is a teherbeesés kategóriában kezdtem,ma már a babák oldalon járok én is:-) Egy éves a kis lurkóm.
2010. szept. 9. 18:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor találtam ide ,amikor 2 hónapos volt a babám ! pár nap múlva tartjuk az első szülinapját :)

Azt bánom ,hogy a terhességemet nem töltöttem itt !!!

2010. szept. 9. 19:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A terhessegem elejen keresgeltem a temaba es akkor talaltam ra. Azota 14 honapos a kisfiam. Terhessegem alatt szinte fuggo voltam de most se telik el ugy nap,hogy ne nezzek be ide. Terhesseg,babak most mar a kisgyerek kovetkeznek :)
2010. szept. 9. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én akármit írtam a google-ba mindig ezt adta ki. Én a sporttal kezdtem, majd amikor terhes lettem akkor kezdtem ezt az oldalt nézegetni :)
2010. szept. 11. 09:37
 18/27 anonim ***** válasza:
A terhességem közepén keresgéltem a neten és idekeveredtem éppen kint éltünk külföldön a párom szüleinél és mobilon keresztül minden nap fent voltam a terhesség kategóriában.2009 márciusa óta vagyok fent bár akkor még nem voltam regisztrálva csak a kérdéseket nézegettem.Hétfőn lesz 14 hónapos a kislányom.:)
2010. szept. 11. 09:49
 19/27 anonim válasza:
100%
Veletlenul.
2010. szept. 11. 11:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is véletlenül, még 2008 tavaszán, kezdtem a teherbeesés témakörrel,most már a kisgyereknél tartok. Minden nap benézek ide, már gyk függő vagyok. :-)
2010. szept. 11. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!