Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Képzeld el: pálmafák, hófehér...

Képzeld el: pálmafák, hófehér homok, azúrkék tenger és égbolt, óceánillatú szellő! Hajótörött lettél egy lakatlan szigeten, és most ébredtél fel! Mit tennél ezek után?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű, hogyan képzelnétek el a továbbiakat?
2010. szept. 9. 13:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ja és a maradék -jégert- elrakom hogy tudjam mi juttatott ebbe a helyzetbe
2010. szept. 9. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:

a mai napon egy kisebb de erősebb és fedettebb házat építettem

sikerült 3 kókuszgolyót feltörnöm és 4 halat kifogni így kókuszban sült halat ettem, most hosszab kirándulást teszek hátha sikerül valamit találnom

L/15

2010. szept. 10. 13:48
 23/30 A kérdező kommentje:

Mit viszel magaddal? Miben viszed? Nincs semmilyen hátizsák vagy táska.

A tegnapi előrejelzés szerint a baljóslatú felhők beigazolódtak mára is, elég borús az idő és rendkívül fülledt a levegő. Érdemes egyáltalán útnak indulni? Lehet csak riogatnak a felhők, de a távolban halk morajlás hallatszik.

Leégés ellen egyébként megkerült az ellenszer is, egy kis flakon 30 faktoros fényvédő kenőcs fekszik a homokban, bár a ború miatt erre most kevésbé van szükség.

2010. szept. 10. 17:15
 24/30 A kérdező kommentje:

Egy kis kedvcsinálónak! Dél felé fordulva valami hasonló látvány fogad a korábbi felébredés helyén:

[link]

2010. szept. 10. 18:10
 25/30 anonim ***** válasza:

akkor inkább nem indulok útnak hanem gondosan elhehyezem a pálm,aleveleket vízgyűjtésnek és táskát is fonok belőle hogy tudjak mivel elindulni majd ha jó lesz az idő

még a vihar előtt mindent gondosan összerakok nehogy elvigye azt a nagy szé

a kenőcsöt is gondosan elrakom , még jól jöhet bármikor

( a képet nem jeleníti meg)

L/15

2010. szept. 10. 19:11
 26/30 anonim ***** válasza:

én vagyok az ordítva rohangálós lány.

mivel nem azt kérdezted, hogy mit tartanék ésszerűnek, hanem hogy mit csinálnék, azt írtam le. mint mondtam, a kétségbeeséstől nem valószínű, hogy tisztán tudnék gondolkodni, és az első (talán agyatlan) gondolatom úgyis az lenne, hogy hátha van valaki a szigeten, ezért rohangálnék ordítozva. és különben, ha ettől meghalok..hát legyen..

17L

2010. szept. 10. 19:23
 27/30 A kérdező kommentje:

Az előbbi kép:

[link]

2010. szept. 10. 20:02
 28/30 anonim ***** válasza:
ezok mik a homokban???
2010. szept. 10. 22:12
 29/30 anonim válasza:
Meg köszöném istenek ,hogy meghalgatta az imáimat és öröm táncot járnák hogy jjjééééééé.Mivel nekem ez a legnagyobb vágyam mindegy hova csak tenger-óceán legyen meleg legyen és pálmafák és a civilizációnak még egy kis jelét se lássam.Mongyuk jól jönne pár barátom is ott lenne ,na én igy NAGYON NAGYON boldog lennék.....
2012. febr. 12. 14:08
 30/30 Susie J. válasza:
elővennék a zsebemből egy üveg rumot és beb*sznék, mint az albán csacsi xD na jó, nem... bepánikolnék
2014. márc. 18. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!