Képzeld el: pálmafák, hófehér homok, azúrkék tenger és égbolt, óceánillatú szellő! Hajótörött lettél egy lakatlan szigeten, és most ébredtél fel! Mit tennél ezek után?
én nem usznék be a kóláért, igaz hogy tudod uszni, de nagyon elfáradnék odafele, visszafele már nem birnám, és belefulladnék.
a tengerből is lehet inni, főleg ha azurkék, mert az azt jelenti, hogy tiszta, meg mértne lenne az, elvégre nem a balaton.
utána meg keresnék kaját aztán csinálnék egykis kuckót estére
én egy kicsit leakadnék hogy mi történt és gondolkodnék rjta
utánna keresném a cuccaimat és innék a kókuszból a tengerből nem mert sós
megpróbálnék halat fogni és kunyhót eéptíni ..
L/15
14:23:
Jó... :)
14:55:
Esetleg meg lehet várni, hogy partra dobja a víz a kólát, energiadúsabb, mint a sima víz, és a civilizációtól távol is muszáj kell mérgeznünk magunkat. :)
A tengerből nem nagyon ajánlatos inni, véletlenül a szádba úszik egy aprócska medúza és megmar. :) Egyébként a magas sótartalom miatt nem oltja a szomjat (mármint a víz, nem a medúza).
Milyen kaját keresnél? Egy lődörgő hot-dog-ot keresnél vagy valami mérgező növényt legelnél le?
Miből állna a kuckód? A fentebb említett Biblia lapjaiból?
15:45:
Az történt, hogy a legjobb barátokkal útnak indultatok egy jachttal az Indiai-óceán közepe felé júliusi verőfényben. A legutolsó emlék, amire még emlékszel, hogy előző nap este egy jó nagyot húztál a jägeres üvegből.
A cuccaid közül egy pár magassarkú cipőt, egy szegecses derékövet, egy szatyornyi tangát és bikinit, és egy elázott zacskóban sós pálcikát sodor partra a víz.
nemfog megmarni a meduza mer ügyes vagyok és figyelek rá hogy ott igyak ahol nincs semilyn állatka:D
jójó sok benne a só, de a kólát ha kisodorja a víz akkorse lesz sokáig elég, egyszer azis elfogy
kaját meg szereznék fákról, pl. babánt meg kókuszt..tényleg..kókuszból is ihatok
vagy leölnék valamilyen állatot
kuckóhoz meg keresnék kidőlt, elkorhadt fákat, amiket könnyű kidönteni, ha ez nemtörtént meg, és keresnék hozzá indákat amikkel összeköthetem
a magassarkú jó a kókuszok feltöréséhez és kalapácsként is kitűnö egy ideig
az övvel nagy faleveleket kötnék össze a szállítás miatt amit a háztetőnek használnék
a tangákat használnám kötözőanyagnak ,hajguminak amire épp jó
a bikiniket hordanám pl horgászat közben de ha sok van belőle akkor halászhálót csinálnék belőle vagy parittyát :D
a sós pálcikákat a napra raknám mert az kiszárítja így megint száraz és ropoós lesz :D
a zacskót meg elrakom ha kell valamire
L/ 15
Kezdetnek - mondjuk első napra - kitűnő ötlet a megborított, korhadó fatörzs, hatalmas pálmalevelekkel fedve egyik oldalról. Szerencse, mert első nap nincs csapadék, a remekmű viszont megbízható árnyékot ad.
Ámde nem ártana majd egy komolyabb építmény, mert baljóslatú kumuluszfelhők kezdenek tornyosulni a közelben, egyelőre azonban nem veszélyeztet, viszont a szél hol erősebb, hol gyengébb, aminek köszönhetően megtépázódhatnak a tetőcserépként alkalmazott pálmalevelek.
A magassarkú felejtős lesz, ugyanis már az első kókuszgolyónál ripityára törik. (Hiába, a kínai minőség még mindig nincs javulófélben...) A másik pár még teljesen jó, majd jó lesz az másra - de nem kókusztörésre.
Alsóneműk célszerű felhasználása gyanánt kinevezed magad a szigeten bugyiezermesternek. Örömmel tölt el a betöltött új pozíció.
Halászháló jó ötletnek tűnik, ám a halak még mindig gyorsabbak. Egyetlen halat sem fogtál ma.
A sós rudakat közben elvitte a dagály...
A halászathoz valami komolyabb fegyver kellhet, amivel meglepetésszerűen lehet lecsapni.
Joe bácsi ajándéka: a partra vetődik a maradék Jägermeister.
Lenyugvóban a nap...
akkor a levelek helyett fából lesz a tető is(?)
és azalatt nyugodtan eltölthetem az éjszakám
egy botot fogok és kiélezek többet is a szikéákon amit az erdőben találtam
így ezekkel fogok halat
ezeket egy órányi tűzcsiszolás után megsütöm és megeszem a tüzet hagyom égve hogy legyen fény
gödrötástam illemhelységnek
nagy leveleket rakok hogy összegyűjtsem az esővitet és azt ígyam majd meg ha esik az eső
most pedig megyek aludni majd holnap tovább kutatom a szigetet hátha van valami hely vagy étel ami használható
L/15
( és honnan szeded ezt?? nekem nagyon tetszik, meddig csináljuk , csinálhatnénk külön is , tényleg nagyon bejön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!