Hogy képzeljem el a végtelen teret ami körülvesz hogy megértsem?
Figyelt kérdés
Mármint hogy megértsem hogy lehet valami végtelen.2022. jan. 16. 17:19
1/22 anonim válasza:
Sehogy, fogadd el hogy nincs vege es kesz. Felfogni ugysem tudod, ennyi.
2/22 anonim válasza:
Én csak annyiból szetettem volna jóval később élni, h tönbet tudjak a világmindenségről. Nagyon érdekel a téma. Persze valszeg sose jutunk el odaig, mert kipusztítjuk addigra magunkat
3/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom elogadni.
2022. jan. 16. 19:37
4/22 A kérdező kommentje:
Elfogadni*
2022. jan. 16. 19:37
5/22 anonim válasza:
Akkor ne fogadd el. Nem tudom milyen valaszokat vartal, de ha egyszer keves hozza a kepesseged, ne akard mindenaron megerteni.
6/22 A kérdező kommentje:
Tudom csak hátha tud valaki adni választ.
2022. jan. 16. 19:56
7/22 anonim válasza:
De milyen valaszt? Mi lenne az a szint amit megertesz?
8/22 anonim válasza:
Honap nezz fel az egre es mond meg meddig latsz el ... maris megerted a vegtelent.
9/22 anonim válasza:
Nem lehet elképzelni. Azért végtelen, mert nincs vége sosem.
10/22 anonim válasza:
Az egyik elmélet az hogy simán végtelen.
A másik pedig az hogy a tér önmagába fordul vissza.
Nagy tömegű égitestek meghajlítják a teret ez bizonyított.
Ha jól értem van még egy harmadik is amikor a táguló tér egy idő után zsugorodni kezd majd így megint egy pontba zsugorodik ami megint elvezet egy ősrobbanáshoz.
Nem értek hozzá ezeket hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!