Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha utálom az...

Mit tegyek ha utálom az életem? (lent)

Figyelt kérdés
Gyulolom latni hogy csomo influencer eljut olyan helyekre ahova en sosem. A Social Media tele van olyan emberekkel akik allandoan nyaralnak,koltekeznek,designer ruhakat vasarolnak es semmi gondjuk bajuk. Luxusautok mintha a penzuk sosem fogyna el. Az en eletem meg egy rakas sz@r. A szuleim halalra dolgozzak magukat de igysincs penzunk semmi pluszra mint nyaralas. A balatonra egy hetre nem tudjuk a szallast kivenni,es kulfoldon sem jartam meg sosem. Gyulolom az eletem legszivesebben meghalnek. Utalom hogy ilyen sz@r esemenytelen az eletem. Masok sarki fenyt neznek,dubajoznak,gucciban jarnak. En meg ki sem mozdulok,mert egy nyomorek az eletem. Barataim sincsenek es fium sem volt meg. Gyulolom az egeszet. Ok legalabb majd el tudjak mondani majd hogy eltek. De en nem. Mert a hatart nem leptem at repulore se fogok sosem ulni fix. Ugy fogok meghalni hogy arra emlekszem majd hogy csoro voltam.
2022. jan. 14. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne utáld az életed! Hidd el a legtöbben ugyanolyan helyzetben élnek mint Te! Azok akik a neten mutogatják milyen nagylábon élnek a lakosság kis %-át képviselik. Biztos van az életedben amivel lekötheted magad. Sportolj! Fuss vagy bicikliz. Ezek nem kerülnek sokba.
2022. jan. 14. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Elég pesszimista hozzáállásod van.

Ne azt nézd, hogy neked mi nincsen ami másnak van, hanem, hogy mi van neked, ami másnak nincsen!

És itt most nem nagy dolgokra gondoltam, például, az én családom sem milliomos, és igen, nincsenek nagyon márkás, Gucci ruháim sem. De, ott van nekem a családom, a két testvérem, és nagyon szeretem őket.

Te is próbáld meg megtalálni a jó dolgokat az életedben!

Keress magadnak valami hobbit, rajzolj, írj verset/könyvet, nézz sorozatot, menj el könyvtárba, stb .

2022. jan. 14. 21:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Engem ez nem vidít fel. Sajnos utálom a családom ez miatt. Szerettem őket,de megutáltatták magukat velem.
2022. jan. 14. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha mindig azon fogsz görcsölni neked mi nincs, és mi van másoknak elég vacak életed lesz! Én is szeretnék nagy házat. Új autót. Nyaralót. Szeretnék havonta wellnessezni. Szeretnék kevesebbet dolgozni. Mivel nem vagyok milliomos ez mind sosem lesz nekem. Ráadásul elváltam a kisebbik lányom ritkán látom, mert anyukánál él. Marad a meló, és azok a lopott pillanatok az életből amik örömet szereznek. Sportolok. Örömmel tölt el, hogy fejlődőm. Kirándulás a gyerekeimmel. Nem kerül sokba és boldog vagyok, hogy látom őket örülni. Nem nagy dolgok, de számítanak. Találj valami célt különben maradsz egy megkeseredett ember.
2022. jan. 14. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Nézd meg, hogy egyáltalán mid van? Mert ha észreveszed, hogy mi az, amivel rendelkezel, akkor ahoz még lehet hozzátenni. De ha csak azt látod meg, amid neked nincs, akkor még azt is el fogod veszíteni, amid meg volt, csupán nem vetted észre.

Őszintén szólva én személy szerint le tudnám hányni azokat az embereket, akik drága cuccokban virítanak és fel is vágnak azokkal a dolgokkal, amik az ölükbe kullottak. Őszintén, szerinted milyen emberek az ilyen influenszerek? Gondold végig:

Az ölükbe hulott, nem csináltak érte semmit, pláne a kőgazdagok ilyenek és mégis azt hangoztatják, hogy ők ezért megdolgoztak keményen. Lóf@szt!

Fogalmuk sincs arról, hogy milyen a való élet. Ezek a gazdag kis pics@'k és burzsuá ficsúrok azt akarják, hogy elhidd, hogy a való élet az, amiben ők részesülnek. Van lóvéjuk, hogy elhitessék mindezt veled és ettől érzed te is szarul magadat. De valójában magányosak. Ha valaki szereti őket és barátkozik velük, esélyük sincs, hogy egyértelműen eldöntsék,hogy őket szeretik-e, vagycsak a pénzüket.

A szegénység, bár szar dolog, de megvannak az előnyei. Tudod, ha valaki barátkozik veled, az őszintén teszi. Ha valaki áthív egy sörrevagy kávéra, vagy sütit visz neked, akkor nem hátsószándékok vezérlik, hanemérdeklődik irántad, valóbankiváncsi rád. Néha a kevesebb több és van úgy, hogy az egyszerű dolgok nagyszerűbbek.

Szemlélet váltásra van szükséged. Mindenki tudja, hogy Dubai milyen nagyszerű hely, meg milyen látványosságok vannak a drága turista luxusparadicsomokban, mert a sok gazdag genya kiposztolta már valahová és információ hegyek vannak róla a neten. Oda mennél, sok új dologgal már nemszembesülnél, viszont a mi kis Magyarországunk egy valódi kincsesbánya etekintetben. Számtalan elgondolkodtató hely és látványosság akad idehaza is, hála a viharos történelmünknek. Ígazábol egy egy napos bringatúra, bárhol vidéken többet adhat a jóból, mint egy dubai 2 hetes nyaralás, ha a valóságra koncentrálsz és arra, ami számodra a jövőben hasznot hozhat. Még egy sarki giroszos is meg tud lepni és elgondolkodtatni, ha megfelelő szemlélettel közelítesz.

ha nem keresed a jót abban, ami neked megadatott, akkor hogyan tudnád megtalálni azokban az élményekben, amikre irigykedve vágysz?

Másfelől meg az ember azt értékeli igazán, amiért valóban keményen megdolgozott. Ami csak úgy lehullott az ember őlébe, azt igazán akkor tudja értékelni,ha már elveszítette.

2022. jan. 15. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 tökéletes válasz!
2022. jan. 15. 12:14
 17/17 anonim válasza:
Pontosan.
2022. jan. 15. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!