Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha utálom az...

Mit tegyek ha utálom az életem? (lent)

Figyelt kérdés
Gyulolom latni hogy csomo influencer eljut olyan helyekre ahova en sosem. A Social Media tele van olyan emberekkel akik allandoan nyaralnak,koltekeznek,designer ruhakat vasarolnak es semmi gondjuk bajuk. Luxusautok mintha a penzuk sosem fogyna el. Az en eletem meg egy rakas sz@r. A szuleim halalra dolgozzak magukat de igysincs penzunk semmi pluszra mint nyaralas. A balatonra egy hetre nem tudjuk a szallast kivenni,es kulfoldon sem jartam meg sosem. Gyulolom az eletem legszivesebben meghalnek. Utalom hogy ilyen sz@r esemenytelen az eletem. Masok sarki fenyt neznek,dubajoznak,gucciban jarnak. En meg ki sem mozdulok,mert egy nyomorek az eletem. Barataim sincsenek es fium sem volt meg. Gyulolom az egeszet. Ok legalabb majd el tudjak mondani majd hogy eltek. De en nem. Mert a hatart nem leptem at repulore se fogok sosem ulni fix. Ugy fogok meghalni hogy arra emlekszem majd hogy csoro voltam.
2022. jan. 14. 18:47
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Halali sz@r nezni,hogy masok boldogok en meg egy mezei sielesre sem tudtam elmenni. A ruhaim meg ocska silany sz@rok.
2022. jan. 14. 18:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Miert kellett megszulni amugy hogyha ennyire szar az anyagi helyzet?? Igy csak a gyerek szenved. Kikozositik nevetnek rajta. A csoroknak be kene tiltani a szulest,azok ugysem lesznek SOHA boldogak mert prolik maradnak orokke.
2022. jan. 14. 18:51
 3/17 anonim válasza:
100%
Ne lógj annyit a neten.
2022. jan. 14. 18:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Ez az egy erdekesseg van az eletemben :D mas nincs.
2022. jan. 14. 18:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Miert nem lehet az en eletem is ilyen? Miert vannak ekkora kulonbsegek emberek kozott?? Es miert lenezendo ha a masik nem duskal a milliardokban??
2022. jan. 14. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az influenszerek azt mutatják, amit mutatni akarnak. Az ő életük sem tökéletes.
2022. jan. 14. 18:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem csak influencerek,hanem mezei sima emberek is. Rengeteg nyaralas penzkoltes stb. Es egyre tobb az ilyen tele veluk az insta es a tiktok. Nem mondanam oket influencernek 300 kovetovel.
2022. jan. 14. 18:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Eleg volt nyaron hallgatni meg latni. Most megint. Ez ultra rosszul esik egy olyan embernek aki NAGYON vagyik ra de nem teheti meg. Nekik csak az olukbe hullot,nem is kertek….
2022. jan. 14. 19:00
 9/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
De miért a szüleidtől várod a te jóletedet? Tanulj szorgalmasan hogy legyen jó suakmád amivel kereshetsz annyit hogy elérd a céljaid. Már láthatod a szüleid példáját tanulj belőle és gondol át mit kellene máshogy csinálnod hogy különb életed legyen. A legtöbb híresség se a szüleinek köszönheti a jólétét. Ne tőlük várd
2022. jan. 14. 19:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Varga Bettinat is a szulei penzelik. A tobbi tizeneves fiatalt is. Ok is nyaralnak elvezik az eletet mert a szuleik tesznek erte….
2022. jan. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!