Mi a jó igazából az életünk megélésében?
Vannak, akiknek magában a létezés öröm. Lehet, hogy kolostorban élnek, meditálnak, minimál szükségleteik vannak, pl. koldulnak kajára...
Szerintem az egyéni pszichés beállítódástól függ, kinek mi a jó az életében. Jó lehet így elfogadni magában a létezést, hogy semmire sincs szükségem ahhoz, hogy jónak érezzem az életet. Nekem ez nem megy. Létezés-tapasztalás összetartozik, és az ismeretlen deeee: biztos. A változás örök, és szerintem az a legéletképesebb, aki ezzel lazán együtt tud változni.
Hát... nem mondanám, hogy annyira lutri az egészség. Nyilván mindenkinek mást rak a puttonyába a természet, DE ezen lehet javítani azzal, hogy nem iszol, nem dohányzol, egészségesen élsz. Egy rakás ember önszántából rombolja le magát, aztán meg a kórházban hisztizik, hogy csináljanak vele valamit, mert rájön, hogy élni akar. Aztán túl késő, mert a máj kuka, a tüdő kuka, a szív kuka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!