Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs se DÁP, se Ügyfélkapu...

Nincs se DÁP, se Ügyfélkapu plusz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Volt Felvi fiokom, ezert ezeken mar nem is aggodtam. Erre kiirja, hogy a jelentkezeshez valamelyik kell, es ahhoz meg kell e-szemelyi, de bezart a kormanyablak, mire odaertem volna. Ennyi, nem mehetek egyetemre?

tegnap 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha mindent a legutolsó napra hagytál és kifutottál az időből, akkor ennyi. Majd a következő jelentkezési időszakban újra próbálkozhatsz. A felnőtté válásnak az is része, hogy tisztában vagy a kötelezettségekkel, a határidőkkel, a feltételek megteremtésével és teljesítésével, komolyan veszed a teendőket és mindenre időben felkészülsz.
tegnap 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Miért hagytad az utolsó pillanatra?
tegnap 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A központi kormányablak még nyitva van este 8-ig. 1133 Budapest, Visegrádi utca 110. Ha most gyorsan autóba pattansz még Szegedről is odaérhetsz zárás előtt. Ha sikerül sorszámot húzni kiszolgálnak akkor is ha közben lejár az idő.
tegnap 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, ez a kormányablak nyitva lesz holnap is, szóval még nincs veszve.
tegnap 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán kicsit komolyabban kéne venned a dolgokat, mert aki tényleg egyetemre akar menni, az nem az utolsó pillanatra hagyja az ezzel kapcsolatos ügyintézést. #3-4-nek igaza van, így még pótolhatod a dolgokat. Viszont egyetemen sem lesz egyszerűbb az életed ilyen hozzáállással. Például ha a tárgyfelvételt majd az időszak legvégére hagyod (ettől az első félévben talán nem kell tartanod), meglepve tapasztalhatod az ezzel járó következményeket. Rendkívül mókásak tudnak lenni. Utólagos tárgyfelvétel kérvényezése (egyeteme válogatja az árat a tvsz alapján) 5-10000 ft/tárgy, létszámbővítési kérvény a kurzusokra szintén nincs ingyen (tárgyanként ugye), szóval ilyenek várnak rád, ha nem tudsz előre tervezni.
tegnap 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, teljesen igazatok van.

Szerencsére be tudtam lépni Ügyfélkapuba, és jelentkezni is tudtam, nagy mákom volt.

tegnap 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!