Ha legális lenne akkor melyik fegyver lenne a legjobb akár önvédelemre?
lőfegyveren kívűl bármelyik engedélyezett...
De egy jó kis glock az nagyon fain,vagy otthoni tartásra egy ar15
5
Na ilyen hülyeséget ne mondjál XDD
Mond már meg,melyik országban engedélyezett (vagyis magyarán mondva önvédelomi céllal) használható lángszóró meg gépágyú?
Mert okés dzsokés hogy amerikában minden 2-dik embernek ak47-se van,meg uzi,meg tököm tudja lőfegyvere van,de miközze hogy valakinek gépágyúja legyen?
" mint most a pillangókés, amit minden kis hülye hurcol "önvédelemre""
Már bocs,aki kés hord magánálo az biztos most ki megy ölodököloni?
Elomondom neked,én is hordok egy jó kis plipperes bicskát,és mégse szúrtam nyakon senkit :)))
Nyilván megint más helyzet amikor használni kélone,mert te biztos 3-6 ember le tudsz győzni,de más meg nincsen olyan súlycsoportban hogy tudjon védekezni..
Forgópisztoly.
Nem részletezem, az ezzel foglalkozó fórumokon rendszeresen kifejtik, mik az előnyei.
Nem lőfegyveres támadóval szemben kutya, rendőrök történetei alapján két emberrel is felér.
"Mond már meg,melyik országban engedélyezett (vagyis magyarán mondva önvédelomi céllal) használható lángszóró meg gépágyú?"
Nem én írtam azt a szöveget, de elolvasnom azért sikerült. Próbáldeg te is! Azt írta, hovy ha engedélyezettek volnának a kérdésben felsorolt fegyverwk, akkor a támadók még magasabb hafásfokú fegyverekhez nyúlnának. Bűnelkövetésgez elég ritkán használnak regisztrált, engedélyezett fegyvert...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: tökmindegy, milyen fegyvered van, ha
1: nem tudod stresszhelyzetben magabiztosan használni
2: időd sincs elővenni, hogy használd.
A támadó mindig helyzeti előnyben van, mert ő tudja, mire készül, az áldozat nem.
És legtöbb esetben itt bukik is a mutatvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!