20: én is csak fogom a fejemet.... X-generációsként...
Ennyire fogalmatlan lenne a Z...alfa...stb fiatal generáció?????
Elképesztő!
2022. jan. 7. 08:54
22/31 BlackSword válasza:
Cipollina!
Igen, ez a modern gyereknevelés átka... nem tanulják meg használni az agyukat...
Mondjuk én postás vagyok, a küldemény felvétel, feldolgozás, rovatolás mellett nem nehéz kiszürni a kamu azonosítókat... abban ugyanis mindennek jelentése van...
De láttam már olyan, hogy kollegát megtévesztett egy ilyen...
2022. jan. 7. 09:03
23/31 anonim válasza:
Mondjuk a nigériai leveleknek is bedőlnek néhányan - még most is.....
Miután kb. két évtizede tele van vele a sajtó, hogy mekkora csalás.
2022. jan. 7. 09:08
24/31 anonim válasza:
Rengetegen bedőltek annak is, mikor a NAV nevében állítólagos adó visszatérítéses adathalász levelet küldtek, amihez a bankkártya adatokat kellett beírni. És nem egy, nem kettő, hanem százas nagyságrendű felnőtt embernek nem esik le, hogy ha neked fizetnek akkor csak a bankszámlaszámodat adod meg, ha pedig te fizetsz, akkor kell a kártya adat (olyan egyéb kritikus körülménytől is eltekintve, hogy a NAV nem valami kamu gmail-es fiókról levelez veled, hanem Ügyfélkapun keresztül). Sokan fizettek is ennek tanulságaként.
2022. jan. 7. 09:23
25/31 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem nem a fiókba jön ez a "magyar posta" "átveheted amit megrendeltél" (nem rendeltem soha semmit!!) stb hanem ha a telefonon megnyitom a google-t akkor jön sorozatban több - meg egyéb nyertél! szuper!nemiszervnövelő szuper! és nem, nem tudom leállítani!! ha legörgetem van olyan hogy törlés, törli, de újra-nyitáskor megint ott az összes.
Nem tudom, hol nyúltam rossz gombra, mert ez csak két hete van, eddig nem volt. Nem tudom, mit lehet tenni.
Van valakinek ötlete, mit lehet tenni?
2022. jan. 7. 16:51
26/31 anonim válasza:
Ott valami kártevő is jelen lehet, mert magától a böngésző ilyet nem csinál, csak ha a háttérben ezt valami vezérli. Böngésző kiegészítőket nézd meg, van-e ott valami gyanús, meg egy vírus/malware keresőt sem ártana futtatni.
2022. jan. 7. 16:54
27/31 anonim válasza:
#26 köszönöm! megpróbálom
2022. jan. 7. 17:03
28/31 A kérdező kommentje:
Na jó mindenki okoskodik, leirom miért kértem segitséget, egy magyar boltból rendeltem terméket és kinából jön előreutalással! És pár nap múlva jött ez a levél magyar postától az amit belinkeltem nektek! Lehet hogy semmi köze ahhoz amit megrendeltem és csak véletlen kamu hülye posta lehet ebben kértem segitséget, de azt mondjátok posta kamu oké remélem igazatok van!
2022. jan. 7. 17:43
29/31 anonim válasza:
28: nem kell remélned, mert igazunk VAN!
Ennyire nem lehetsz vak, hogy ne lásd a .br top-domaint a linkben!
2022. jan. 7. 17:47
30/31 BlackSword válasza:
Igazunk van... semmilyen postai azonosító nem kezdődik úgy, hogy HU/... a Hu, mint országjelzés nem is szerepelhet benne, mivel az csak a Magyarországról külföldre menő küldeményre kerülhet, annak is a Végén van... Postai ügyfélszolgálati ügyintéző vagyok, de voltam már főcsomagos HK-s is... nyugi van már, ez kamu...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!