Kaptam értesitést magyar postától ez kamu vagy igaz?
Levélben jött és az van odairva csomagja kézbesitésre vár! Bemásolom ide mit irt:
Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.
Emlékeztetoül a Magyar Posta tájékoztatta, hogy az Ön szállítási száma: HU / 2938456 továbbra is várja az utasításait.
Erosítse meg a szállítási költség (805,28 HUF) kifizetését és a megrendelés szállítási címét az alábbi linkre kattintva
KÜLDD EL A CSOMAGOMAT
Egyébként rendeltem dorie.hu-ról és külföldről jön és nem tudom köze van ehhez a levélhez vagy csak véletlen kamu levél...
EZ a lényege: "//tramitesbr.com"
Ebben kevesebb a posta, mint a mackósajtban a brummogás!
Az ELEJÉN kell lenni a postának.
Jobb lett volna, ha nem így idézed, mert így rá lehet kattintani, aztán valami észlény még meg is teszi!
Ki kéne inkább töröltetni innen!
Én meg már kaptam olyan levelet, aminek a címe az volt, hogy gázszámla érkezett, a levél meg villanyszámláról szólt.
Gondolom azért, hogy lehessen választani: ha valakinél például nincs gáz, akkor se akadjon fenn, fizessen csak.
Kérdező, te ilyenkor fizetnél?
Ja, még egy: MEGADTAD a postának az e-mail címedet?
Ha nem, akkor szerinted jósnőt alkalmaztak?
Töröld már ki azt a levelet, ne szórakozz vele!
Nem hiszem, hogy akad ilyen ember, aki ezek után az írások után még töpreng...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!