Hol tudok egy listát nézni arról, hogy melyik utcához melyik posta tartozik, ahol át tudom venni a csomagomat?
Szeretnék csomagot rendelni a saját utcámba, mert jelenleg a munkahelyemre rendelem és valamiért az ahhoz tartozó címre ha értesítést kapok csak, akkor a posta ahova lerakják, az a világ másik végén van.
Lehet, hogy az én utcámnál is ugyanez a helyzet, viszont az utca végén van egy (szerintem) nagy posta, ami szuper lenne, mert közel van, de előbb szeretnék meggyőződni róla, hogy az lenne-e az, ahova viszik a csomagot, ha nem tudom átvenni.
Próbáltam guglizni, de nem találok erről semmit. Posta oldalát is néztem, de a posta keresőben sem pontosan tudom mit keresek...
Köszi!
Az a baj, hogy ahol van csomagtartás, az is nagyon messze van, ha speckó oda kérem.
Választásom nagyon nincs, hogy hova kérem, mert külföldi csomagról lenne szó.
Ha nem körzeti postára kérem? Ideér, átveszi a posta, megpróbálja kiszállítani, nem ér el, ezért ott hagyja egy postán hogy fel tudjam venni.
A kérdés az, hogy adott címemhez hogy találom meg, hogy melyik postára fogják lerakni.
Kerület szerint van? Körzet szerint? Utca?
Jobban nem tudom elmagyarázni...
1.) Megnyitod ezt a linket: [link]
2.) Szövegkeresővel kikeresed: KÉZBESÍTÉSI TERÜLETÉN. (Többször is előfordul, zöld színnel van írva.)
3.) Rákattintasz, letölt egy Excel-táblázatot.
4.) Egy füzetlap van: Országos összesített, két kitöltött oszloppal.
Az A-oszlopban vannak a posták nevei (Postahely), a B-oszlopban van, hogy milyen irányítószámú területen kézbesítenek.
Pl. az 1093-as irányítószámú címekre Budapest 100-as posta kézbesít.
Kétféleképp nézheted meg, hogy hol van az adott posta, milyen a nyitvatartási ideje, milyen szolgáltatásai vannak.
1.) Itt: [link] ,
vagy
2.) Itt: [link]
• NÉPSZERŰ SZOLGÁLTATÁSOK
• POSTAKERESŐ
• …
Omg.
Segítek. “Lakóhelyed szerinti postára szeretnél csomagot rendelni, de nem tudod melyik posta az. Hol talalsz errol információt?” Ennyi lett volna megfogalmazni.
A valasz: egy postara x ember, x terület van. Nyilvan ha te pesti vagy az mas, mint nalunk- itt ugyanakkora teruleten kevesebb ember el. A lakohelyedhez legkozelebb eso posta a te postád, ha nem vagy benne biztos, fogod a szupi okostelefonodat es felhivod azt a szupi nagy postat, h csokolom! Xy vagyok, itt lakom. Kerdesem az lenne, h kuldemenyeimet, lakcím szerint ezen a postahelyen tudom atvenni? .... koszonom, csokolom!
( Posta es posta kozott is van kulonbseg, valamelyiknek vannak kézbesítői, valamelyiknek nincs, a nagyban van a logisztikai resz is )
Kulonben külföldről érkezhet ajanlott levelkent is, ami ha meghaladja a levelszekreny meretet, a kezbesito nem köteles kivinni, csak ertesitot hagyni. Magyarul ki sem viszi es mar aznap at is lehet venni, a levelekkel ellentetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!