Ha kilenc fizetett csomagomat nem kaptam kezhez a dragalatos magyar posta miatt, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 18:38
2/6 anonim válasza:
Fordulj a postához????
Én 3 hét alatt pl öt fizetett csomagot küldtem vissza mert a drágalátos ügyfél elfelejtette ráírni a pontos címét...
3/6 anonim válasza:
Nahát... Mészáros Lőrinc ezt is ellopta! 🤔🤔
4/6 Laylah válasza:
Nem lehet, hogy be kell érte menned a postára?...
5/6 A kérdező kommentje:
Annyit mondtak ra, hogy bocsika, ertesites nelkul ne menjek oda legkozelebb
Szoval legyszi, legkozelebb ne gyertek olyannal amit valoszinuleg mar megtettem, mert az emberek utoljara fordulnak ehhez az oldalhoz
2019. júl. 17. 18:59
6/6 anonim válasza:
"legkozelebb ne gyertek olyannal amit valoszinuleg mar megtettem,..."
Aztán az miből derül ki hogy már megtetted?? Mi találjuk ki?? Ha tudnád mennyi kérdező van aki az alapvető dolgokat sem teszi meg a problémája megoldása érdekében...
"mert az emberek utoljara fordulnak ehhez az oldalhoz"
Nagy veszteség lesz az emberiségnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!