Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem mondani gore,...

Tudnátok nekem mondani gore, lélekgyilkos horror filmeket?

Figyelt kérdés

Nem igazán találok olyan gore elemekkel büszkélkedő horror filmeket, amik a lelkemre irdatlan módon hatnának. Utoljára a ' Szerb film ' sújtott le rám kegyetlenül, nagyon kiakadtam a film végére érve. Mivel szeretem picit feszegetni a határaimat, így eképpen csúszott be az a " művészi alkotás " is. Tudnátok esetleg nekem valami ahhoz hasonló, lelket romba döntő filmet mondani? Kissé félek attól, hogy mivel szemrebbenés nélkül nézem a többi, másoknak teljességgel gusztustalannak mondható alkotást, valami nincs velem rendben... Ezért is keresem a gore és abszurd, biztosítékot kicsapó dolgokat. Szeretném tudni, hogy mennyire nincs valami rendben, mármint fejben. Legalábbis nekem azt mondták, hogy ezeket nem lehet szemrebbenés nélkül nézni, ám ha mégis így járnék, keressek fel egy orvost. Van okom aggódni?

Btw, ezek azok a csodák, amiket láttam;

× Szerb film

× Saló, avagy Somoda 120 napja

× Mártírok

× Nekromantik

× Terrifier

× Hannibal Holocaust

× Betolakodó

× Egy kés filozófiája

× Ember a nap mögött

× Emberi százlábú 1 - 2

× Groteszk

× Hostel ( Motel )

× Farm

× Rózsaszín flamingók

× Nyers

× Begotten

× Baskin

× Az összes Fűrész film ( bár ez semmi a fentiekhez vetve )

× Slow Torture puke chamber

A válaszokat előre is köszönöm ^^

További szép napot ~

2022. jan. 6. 02:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A seeGore nevezetű oldalra pont a minap bukkantam rá. Van, amikor már nekem is sok egy - két dolog, viszont valahogy azok sem érik el a kívánt hatást, azt a bizonyos sokkhatást, amit várnék ugyebár

Igeen, a Gonosz halott nálam valóban esti mese. Mind a két változatát láttam már; a régit még anno, vagy 4 - 5 éves koromban, az újabbat pedig pár évvel ezelőtt. Na mondanom sem kell, fel is húzott, rendesen, hiszen a karakterek életképtelensége valahogy... Valahogy kiverte nálam a biztos. Mérgelődve néztem végig, emlékszem

2022. jan. 28. 11:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, megnézted az ajánlásom? Jack Ketchum's Evil, eredeti címen The girl next door (2007)
2022. jan. 28. 12:20
 23/29 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem
2022. jan. 29. 00:20
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten gore múfaj, de keményebb horror filmek:

The Manson Family

1997.

Határvidék

Magasfeszültség

Hidden in the woods /Az erdőben rejtőzve (2012) chile

2022. jan. 29. 23:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
#23 Téged nem érintett meg, mi? :D Fúúú, én nagyon lelkibeteg voltam utána... :D
2022. jan. 30. 07:42
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd lány inkább pszichológiai thriller, mint horror film, szerintem. Elég nyomasztó, mint az Eden lake vagy a Kopok a sírodra, de ahogy kivettem a kerdező inkább brutálabb filmeket keres, mint a Halalos kiterō, Motel, Papás mamás, Sziklák szeme, Menekülj 1-2 (See no evil). stb. Nem?
2022. jan. 30. 12:39
 27/29 anonim ***** válasza:
:)
2022. máj. 3. 17:38
 28/29 anonim válasza:
78%
ÖRÖKSÉG
2023. dec. 7. 22:01
 29/29 anonim ***** válasza:
28# gyerekmese kategoria
2023. dec. 7. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!