Tudnátok nekem mondani gore, lélekgyilkos horror filmeket?
Nem igazán találok olyan gore elemekkel büszkélkedő horror filmeket, amik a lelkemre irdatlan módon hatnának. Utoljára a ' Szerb film ' sújtott le rám kegyetlenül, nagyon kiakadtam a film végére érve. Mivel szeretem picit feszegetni a határaimat, így eképpen csúszott be az a " művészi alkotás " is. Tudnátok esetleg nekem valami ahhoz hasonló, lelket romba döntő filmet mondani? Kissé félek attól, hogy mivel szemrebbenés nélkül nézem a többi, másoknak teljességgel gusztustalannak mondható alkotást, valami nincs velem rendben... Ezért is keresem a gore és abszurd, biztosítékot kicsapó dolgokat. Szeretném tudni, hogy mennyire nincs valami rendben, mármint fejben. Legalábbis nekem azt mondták, hogy ezeket nem lehet szemrebbenés nélkül nézni, ám ha mégis így járnék, keressek fel egy orvost. Van okom aggódni?
Btw, ezek azok a csodák, amiket láttam;
× Szerb film
× Saló, avagy Somoda 120 napja
× Mártírok
× Nekromantik
× Terrifier
× Hannibal Holocaust
× Betolakodó
× Egy kés filozófiája
× Ember a nap mögött
× Emberi százlábú 1 - 2
× Groteszk
× Hostel ( Motel )
× Farm
× Rózsaszín flamingók
× Nyers
× Begotten
× Baskin
× Az összes Fűrész film ( bár ez semmi a fentiekhez vetve )
× Slow Torture puke chamber
A válaszokat előre is köszönöm ^^
További szép napot ~
Nem teljesen horror, de elég bizarr:
Titane (Titán), a Nyers rendezőnőjének a munkája.
Én is jól bírom az ilyen filmeket, mondjuk nekem a bodyhorror a mumusom, ez meg pont az. De ilyen undorító, bizarr és egyszerre gyönyörű filmet rég láttam.
-the devil all the time-
Nem horror ugyan, de vannak azert nagy hatast kelto jelenetek benne, remek szineszi alakitassal.
Köszönöm mindegyikőtöknek az ajánlást ^^
Rendesek vagytok, rájuk fogok majd pillantani ~ :3
Taxidermia? Én nem láttam, de állítólag elég beteg.
Viszont van egy film, amitől egy hónapig lelkibeteg voltam:
Hallottam róla én is, de még nem láttam. Plusz magyar, szóval meglepő számomra, hogy vannak nálunk is furcsa, beteg elmék.
Na erre kíváncsi vagyok o.o
A visszafordíthatatlan, talán még belefér a listába, egyébként ezeket egy idő után szerintem megszokja az ember a sok vért, és nincs olyan hatással rá, a határokat lehet feszegetni a lélekgyilkos elgondolkodós filmekkel, erős drámákkal is, amiben nincs annyi vér, de lelkileg elég kemény filmek. Például ahogy ajánlották is a requiem egy álomért, vagy:
Boldogságtól ordítani
Christiane F.
stb. nem jut eszembe több de van egy pár még.
De ha tényleg határokat akarsz feszegetni, akkor ott van a seegore.com, és hasonló dolgok. Bár lehet erre is érvényes, hogy egy idő után az ember megszokja, nem tudom én rajta voltam kíváncsiságból fél órát kiléptem, mikor állatkínzós videó volt. De azok tényleg sokkolók, mert tudod, hogy valóságban megtörtént dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!