Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A koronavírussal kapcsolatban...

A koronavírussal kapcsolatban mely összeesküvés-elméleteket tartjátok igazán hitelesnek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 17:33
1 2
 11/13 everlight ***** válasza:
76%
10.A Vírusok egyidősek az emberiséggel.
2022. jan. 7. 21:08
 12/13 gago77 ***** válasza:

#6 "senki nem sugall olyat sem, hogy mindenkire vagy sokakra veszélyes lenne"

WTF!!!!???!!!??!?!!?!?!?

Na, ez aztán ordas hazugság komám! Nemhogy sugallták, hanem erre a hittételre hivatkozva zártak be, rúgtak ki embereket, az egész gazdaságot leállították. Te hol voltál? Valami barlangi remete vagy te vagy miapitscha??!

2023. okt. 18. 21:11
 13/13 gago77 ***** válasza:
#6 Számos - nemzetközileg elismert tudós - emelte fel a hangját a covid-hisztit nyomató médiamegnyilvánulásokkal szemben. Ezeket MIND letiltották a pofa-könyvről, korlátozták, blokkolták őket minden közösségi platformon! Most meg jönnek az ilyen fikabajnok fotelharcosok mint TE és a pofánkba vágják, hogy csak az elmebeteg konteósok kitalációja az hogy a covid körül rohadtul nem stimmelnek a dolgok! NA ez már kiveri a biztosítékot! Olyan rendelkezéseket hoztak, amik totálisan szükségtelenek mindaddig amíg nem hullanak az emberek!!! Nem láttam utcán összeeső embereket, nem haltam bele a covidba, pedig átmentem rajta. A 69 éves, súlyos parkinson-kóros apám gond nélkül túlélte, a 73 éves TÜDŐBETEG és szívelégtelenséggel küzdó anyám gond nélkül túlélte! EZÉRT kellettek a korlátozások meg a lezárások? És persze Boris Johnson és a haverpolitikusok meg a legnagyobb lezárások közepette lebukott, hogy együtt buliztak! Mikor senki nem mehetett sehova, még maszkban sem!!!! Akkor szerinted nem "zörög a haraszt" Te fikamajom?!!!!
2023. okt. 18. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!