Emporio armani karóra megéri?
Figyelt kérdés
90 000 forintért akcioban van egy Emporio Armani karóra,a szüleim szerint ez sok,de megígérték,ha befejezem a folytonos kényszeres vásárlast akkor megveszik. Megéri? Pro kontra érvek?2021. dec. 30. 17:41
31/35 A kérdező kommentje:
Azért mert valamire nincs pénzed,még nem hulladék! Písz
2022. jan. 2. 14:38
32/35 anonim válasza:
29
Mint írtam ez is szürke értékesítés ahogy a öbáttyú is. Csak a Timestore korrekt áron adja ahhoz képest. Ez amúgy csak annyit takar hogy az oldal vállalja a garanciát.
33/35 anonim válasza:
31
Jah biztos a 30 ezres emporiodra nincs pénzem amikor a fa alatt karácsonykor egy Omega Speedmaster 57 pihent.
34/35 A kérdező kommentje:
Oké,az a lényeg hogy én gond nelkul kicsengettem azt a 90 000-et és mások is tudják. ;)
2022. jan. 2. 15:25
35/35 A kérdező kommentje:
Az meg nem számít,hogy a hamisítványokat áruló oldalon mennyi. Eleg ha csak kiejtem,hogy Abput You,és tudja mindenki hogy eredeti.
2022. jan. 2. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!