Emporio Armani karóra?
Sziasztok!
Nagyon rég szemezek egy fentebb említett márkájú órával (természetesen csak eredetit veszek) mert szinte az összes férfi karórájuk valami eszméletlen szép. Külföldön élek és körbenéztem nemrég egy ékszerboltban vagy mik ezek :D ott csak nem árulhatnak replikákat. Ugyanis 200-300 euró volt az áruk. Otthon 200 ezer kb.mi a véleményetek az ilyen márkájú órákról?
valóban szépek, nem túl hivalkodó, sportosan elegáns darabok általában. az öcsémnek vettem egyet nagyon rég, már vagy 8-9 éve, a bőrszíjat már le kellett rajta cserélni, de egyébként olyan mint újkorában.
de otthon sem 200ezer az, ami kint 200-300 euró.
ha véletlenül Angliában, Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Svájcban, Olaszországban vagy Lengyelországban vagy, van ötletem, hogy honnan szerezd be még ennél is kevesebbért (modelltől függően, mert van, amit sosem áraznak le), teljesen hivatalos, híres online bolt, eredeti cuccokkal, csak ide nem írhatom le, mert gondolom reklámnak számítana.
ha nem ezen országok egyikében vagy (csak ezekbe szállítanak), akkor tárgytalan.
pedig egész jól lefedik Európát, tényleg erre mennyi esély volt :D
abszolút igazad van, én is ilyesmi összegért vettem egyébként, szinte mindennapos viseléssel tényleg ennyi év után semmi baja.
"van benne anyag"...
A kínai hamisítványoknak még a súlyuk is kb. egyforma, logó belenyomtatva, stb...
Csak tényleg mikroszkóp alatt ismerhető fel:
https://www.youtube.com/watch?v=P_ZTqC2Yxxs
Te az életben nem jönnél rá hogy eredeti-e a termék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!