Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ebay-en honnan tudom valamiről...

Ebay-en honnan tudom valamiről, hogy replika e?

Figyelt kérdés
Nézegettem többek között Armani karórákat ebay-en, soha sehol nem írják ki, hogy replika lenne, de mégis olyan differenciák vannak, valahol 15 ezer forint környékén lehet ugyan azt a márkajelzésű órát venni, amit magyar oldalakon a tízszereséért árulnak például. Az akkor másolat, vagy ilyen különbségek lennének? Egyáltalán, hogy gyárthat bárki is ennyire tökéletesen eggyező másolatot? Ki van rá írva, hogy Emporio Armani, közben meg nem is az? Nincsenek világméretű pereskedések ilyenkor? Mert mondjuk ha valaki gyártana egy autót, és elkezdené Toyota-ként árulni, szerintem abból ordító nagy perek lennének. Óráknál ez nem számít?

2016. nov. 25. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az autókereskedést könnyű bezáratni, egy Kajmán-szigetekre bejegyzett honlapnak nehéz a tulaját megtalálni. A túl olcsó mindig hamisîtvány, és hiába néz ki ugyanúgy, minőséget, garanciát nem kapsz.
2016. nov. 25. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Az Armani óra nem az az árkategória amit hamisítanak.

Ettől ne félj!

Az árkülönbség a helyi beszerzési ártól, adótól, nagyker tételtől függ, + nem mindegy a postaköltség! Sokszor a postaköltség több, mint a termék ára. Az eladók így játszák ki az E-bay-t, ami az eladási ár után számol jutalékot - és abba nem számít bele a postaköltség.

Ha egy Breitlinget vagy IWC-t látsz 20 000 -ért, ott már kezdhetsz gyanakodni! :-)

2016. nov. 25. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden hamisítvány, ami túl olcsó és Kínából jön. A képekre meg nem feltétlenül azt teszik, amit kiküldenek.

Amúgy onnan lehet kiszúrni a hamisat (már ha azt teszik a képre), hogy más a betűtípus, márkajelzés, kevésbé aprólékos, de ez első ránézésre nem feltétlenül tűnik fel.

2016. nov. 25. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én amióta eredeti áron rendeltem nyilvánvalóan hamis dolgokat,soha többet eBay.Csakis Amazon.
2016. nov. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!