Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Replika órát gáz viselni?

Replika órát gáz viselni?

Figyelt kérdés
Pl.: Gucci, LV, Michael Kors, Chanel stb.
2015. dec. 16. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt annak kell eldönteni aki viselni akarja... másnak mi köze hozzá?

Én pl nem vennék fel ilyen márkákat, eredetit sem, nemhogy hamisat.

2015. dec. 16. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. dec. 16. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Igen!

Mellesleg a felsoroltakból az eredeti is kínai ESETLEG japán,kvarc szerkezetes,divatóra/kiegészítő. Minőségileg egy alsó kategóriás Casio modell szintjén.

Ami viszont nem gáz,és minőség az a régi,felújított svájci órák. Pl.: [link]

2015. dec. 16. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden hamisítvány ciki. Inkább veszek valami olcsóbb, de minőségit mintsem egy hamis vackot.
2015. dec. 16. 15:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ultraciki. Egyrészt sok replika rendkívül gagyi minőség, arról nem beszélve, hogy ha valakin látok egy egy milliós Chanel órát/táskát és mellette kínais cipőt visel, az meg az ultra-ultra ciki kategória. Ma a villamoson láttam vagy 5 Michael Kors táskás lányt, csak a ruházatuk alapján megmondtam volna, hogy hamisítvány (de a táskákon is látszott). 20 ezerért veszel egy hasis órát, abból már kijön egy normálisabb darab.
2015. dec. 16. 18:35
 6/10 A kérdező kommentje:

replikát amúgy baromi olcsón lehet venni, abból nem igazán jön ki olcsóbb árkategóriájú, de márkás óra

láttam nagyon szép utánzatokat, de pont azért nem is nagyon akarok venni, mert a ruházatomon látszana, hogy nem márkás

érdekelne, hogy hol lehet venni szép órákat ami nem drága, de mutatós

2015. dec. 16. 20:22
 7/10 anonim válasza:
nagyon
2015. dec. 22. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Bemész egy óraüzletbe és mondod mennyid van rá, mit tudnak ajánlani. 20 körül már vannak szép eredeti órák, még ha nem is nagy márkáktól. Vagy spórolj egy drágábbra, de replikát ne vegyél. Egyrészt, mert nagyon kevés olyan replika van ami jó minőségű és az sokba is kerül. Aki ért hozzá az ruházat nélkül megmondja, hogy kamu.
2015. dec. 22. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább spórolj egy eredetire.
2016. febr. 16. 20:36
 10/10 gina_92 válasza:
Szerintem nem gáz. Van aki nem teheti meg anyagilag hogy több 10ezrekért vásároljon eredeti terméket!
2017. febr. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!