Emporio armani karóra megéri?
11
Az EMPORIO Armani ugyanannyiba kerül mint bármelyik random fast fashion cucc. A Giorgio Armani ami az Armani. Az emporio csak azért van, hogy a fogatlan parasztok is vehessenek valamit amitől menőnek érzik magukat.
13
Van. 90 ezer a karóráknál belépő kategória. Amúgy csak mondom a legtöbb emporio 20-30 körül szokott lenni. Én konkrétan nem láttam olyan helyet ahol 90-et el mertek volna kérni azért a hulladékért.
1.: Az Armani Emporio és Exchange az elérhetőbb szint. Nem kell prolizni. Mert Ilyen alapon a nővérem BMW X2-je is az, miközben 16M volt 2+ éve. De ugye nem egy X7M.
2.: Minek írtad ki a kérdést, mikor te már eldöntötted, hogy megveszed? Vagy csak trollkodsz?
17
Jól átvertek akkor. Most pörgettem végig az emporio katalógusát még MSRP-n is a legdrágább órájuk 75 ezer. És annál lényegesen olcsóbban adják a kereskedők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!