Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Isten áldjon titeket! Csak a...

Jancsi19990808 kérdése:

Isten áldjon titeket! Csak a keresztényeket kérdem. Estetek már verekedésbe és győztetek isten igéjével,vagy Jézus nevével?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A kereszténység nem a verekedésről szól. A verekedéshez meg nem a kereszténység kell.

Remélem önvédelemről beszélünk. Ki és miért támadott meg?

2021. dec. 26. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

Tavaly történt:

Anyámért mentem fel kocsival a buszmegállóba, hogy ne kelljen haza gyalogolnia. Anyám felhívott, hogy késni fog a busza 20 percet. Elkezdtem olvasgatni egy ,,Mai Ige" kiadványt a kocsiban űlve. Az utca kihalt volt mivel már este 11 is elmúlt. Egyszer csak hallottam, hogy valaki üvöltözve, részegen kiabálva megy végig az utcán. Olyan volt, mintha valami démon szálta volna meg. Mikor elment a kocsi mellet, valamit beüvöltött nekem. Én pedig gondoltam, hogy most elég spirituális hangulatban vagyok ahoz, hogy kipróbáljam és odakiáltottam neki, hogy:

,,A názáreti Jézus Krisztus nevében megparancsolom, hogy menj ki belőle!"

Aztán a részeg srác megállt, mintha lefagyott volna. Felnézett, majd megfordúlva kérdezte, hogy: ,,mi van?"

Elismételtem amit mondtam. Aztán szó szót követett, majd beszélgettünk. Aztán mentőt hívott magára, hogy bemenjen a pszichiátriára józanodni. Kezébe nyomtam a füzetkét, amit olvastam, aztán elváltak útjaink.

Azóta meggyőződésem, hogy működik az erő, ami Jézus nevében van.

2021. dec. 30. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!