Nagyon felek a pokoktol, es a tobbi lennt?
Figyelt kérdés
Par napja lattam valami feketet, a "fuggonyon", es lattam,hogy egy pok. Annyira felek toluk...hogy nem is mertem kozel menni!
Masik nap a szobam masik felen volt.
Azutan meg az ajtom kulso felen,hogyha ertitek... tehat, fogalmam sincs,hogy,hogyan jutott oda.
Azutan ma megint a tukromon volt!
A szekrenyem ilyesmi: [link]
tehat lehet ugymondd "gorgetni"!
A pok pont a vegen volt, es gondoltam nekilokom az 'ajtot'(a szekreny ajtojat). Igy is lett, es a pok akkorat ugrott,hogy megijedtem. Ez komoly.
Azutan levolt esve a foldre... par perc mulva ugymondd 'tovabb ment'. Gondoltam,hogy feladta, de nem...
5 perc mulva mar nem volt ott. Most fogalmam sincs,hogy hol van, de annyira felek tole... Mit csinaljak?
2010. szept. 6. 20:26
11/19 anonim válasza:
Egyébként, ne keresd. Ő előbb talál meg téged.
12/19 anonim válasza:
Azonnal nyírd ki, különben míg alszol bemászik a szádba.
13/19 A kérdező kommentje:
LOL utolso. :D
Mi ez egy horror film? :)
2010. szept. 7. 08:47
14/19 anonim válasza:
Nem, valami statisztika szerint életünk során átlagosan kb 5 pókot megeszünk álmunkban.
15/19 anonim válasza:
Ne bántsd szegényt!Fogd meg és vidd ki.
16/19 A kérdező kommentje:
Mar megoltem. Mar napok ota kisert... mar nem. Szerencsere :D!
2010. szept. 7. 16:18
17/19 A kérdező kommentje:
de mar nem* :D
2010. szept. 7. 16:18
19/19 A kérdező kommentje:
Ugyanmar... :D
2010. szept. 8. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!