Nagyon felek a pokoktol, es a tobbi lennt?
Par napja lattam valami feketet, a "fuggonyon", es lattam,hogy egy pok. Annyira felek toluk...hogy nem is mertem kozel menni!
Masik nap a szobam masik felen volt.
Azutan meg az ajtom kulso felen,hogyha ertitek... tehat, fogalmam sincs,hogy,hogyan jutott oda.
Azutan ma megint a tukromon volt!
A szekrenyem ilyesmi: [link]
tehat lehet ugymondd "gorgetni"!
A pok pont a vegen volt, es gondoltam nekilokom az 'ajtot'(a szekreny ajtojat). Igy is lett, es a pok akkorat ugrott,hogy megijedtem. Ez komoly.
Azutan levolt esve a foldre... par perc mulva ugymondd 'tovabb ment'. Gondoltam,hogy feladta, de nem...
5 perc mulva mar nem volt ott. Most fogalmam sincs,hogy hol van, de annyira felek tole... Mit csinaljak?
"levolt esve a foldre" xD
A macska fel van mászva a fára. xD
Szerintem ne keresd, előbb-utóbb előmászik és akkor majd meg tudod csípni a grabancát! :)
Tehat, leesett a foldre. :D :))
Koszi a valaszt! :)
Kiraz a hideg tole.
Am. koszi. :)
Hu, először azt olvastam, nagyon félsz a pokoltól. Az kicsit vadabb kérdés lett volna :D
A pókot meg vadászd le.
Ártalmatlan jószág, inkább hasznot hajt az, mert zabálja a csótányokat és egyéb kártevő rovarokat.
Persze ha fóbiás vagy akkor kellemetlen tud lenni, de ne aggódj, az már rég nincs ott(ezek csak azért tévednek a házba, mert párt keresnek, de nem csinálnak hálót a házban(a nyirkos, sötét pincehelységet szeretik).
Éjjel aktívak úgyis, akkor meg alszol. Valószínűleg már 10-szer átmászott rajtad álmodban, mielőtt észrevetted nappal.
:-S
Nincsenek csotanyok a hazban. :D
Pokot is csak ezt az egyet talaltam... marmint nem is talaltam... nekem nagyon feltunonek tunik!
Egyszer itt van egy ott, eleinte gondoltam,hogy elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!