Ki ez az A.J.Christian?
Szia!
Ha olvastál már spirituális tanításokat, vagy néztél ezzel kapcsolatos dokumentum filmeket, akkor észreveheted, hogy nem beszél mellé. Számomra abszolút hiteles.
A spirituális tanításokat nagyon nehéz az ember számára érthetően megfogalmazni, hiszen az elme jelentősen korlátolt felfogóképességgel rendelkezik.
Mire gondolsz amikor az írod, hogy nincs mindenben igaza?
3/
Ez a baj,hogy a mai világban pont abból is van rengeteg feszültség,hogy valaki hisz valamiben és azt úgy terjeszti,hogy az úgy is van.Pont mint a vallásnál ugye van aki abban találja meg a reményét de még nem kötelező,hogy mindenki higgyen istenbe de aki nem hisz aki hisz annak a szemében sokszor buta aki nem hisz.Én sosem rajongtam a spiritualitásért mert igen van igazuk is meg nincs is csak ők úgy adják elő,hogy mindenben igazuk van.Azt is tudom,hogy vannak tudati szintek de nem lehet mindenki a legmagasabb tudaton mert akkor jobb hely lenne a világ elméletileg de gyakorlatilag még akkor sem biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!