Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mit szólna egy pénzmentes...

Ki mit szólna egy pénzmentes világhoz?

Figyelt kérdés

2021. nov. 26. 11:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

18/

Mondtam ha én retardált vagyok akkor te is :) Tudod a bölcsek azt mondják a világon mindenki a tükörképed hát az én vagyok :)

2021. nov. 27. 21:06
 22/28 A kérdező kommentje:

19/

Hát nem is ,dolgozzon aki szeretne :)

2021. nov. 27. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmid sincs, akkor nyomorban élsz, ha egyáltalán élsz, szóval hogy tudsz boldog lenni? Vagy te attól vagy boldog, hogy éhezel?

Ezzel a hülye idézettel is csak magad alatt vágtad a fát.

A 22-es hozzászólásodról nem is beszélve.

De azt ugye tudod, hogy senki se olyan hülye, hogy eltartson egy ingyenélőt? Az emberekre a "más majd úgyis megcsinálja" mentalitás a jellemző. (Pl ha egy osztály chat-ben kérsz leckét, senki se küldi el, mindenki várja, hogy más küldje)

Szóval pénz és dolgozás nélkül is csóró lennél. Annyi különbséggel, hogy akkor nem csak te, hanem kb az egész emberiség eltűnne a süllyesztőben.

2021. nov. 27. 21:13
 24/28 A kérdező kommentje:

23/

Ez nem idézet ez egy terv a sok közül 2030 ig a világ újraindítása után.

2021. nov. 27. 21:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A vicc az egészben, hogy azon a képen, pont valaki olyan mosolyog, akinek nem hogy a haja meg a szakálla meg van szépen csinálva, de szerintem még a szemöldöke is. :D Ráadásul fogászatra is volt pénze.

Tudod hogy néz ki valaki, akinek nincs semmilye? Így:

[link]

2021. nov. 27. 21:19
 26/28 A kérdező kommentje:

25/

Ez sem teljesen igaz,mert attól,hogy valakinek nincs semmije de kérdés mi az a nincs semmi én nem hajléktalanra gondoltam még nem igénytelen.

2021. nov. 27. 21:49
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmije, akkor nincs semmije. Se melegvíze, se fogkeféje, se semmije amit a fodrásznak adhatna egy hajvágásér. Sőt, még földterülete sincs, vagy eszközei, hogy termeljen valamit magának.

Egy hajléktalannak még pont hogy elég sokmindene van.

2021. nov. 27. 22:05
 28/28 Dzsoki ***** válasza:
100%
Elméletileg megvalósítható.Úgy hivnák,hogy kommunizmus.Mindenki tudása szerint termel,szükséglete szerint fogyaszt.A 2.Világháború után,a Skandináv országok álltak hozzá a legközelebb,de teljesen,nem valósították meg.A magas adók,valamennyire,ebbe az irányba mutatnak.Vagyis,mindenkinek van valamilyen bobbija.A kommunizmusban,a hobbid lenne a munkád.Hiszen,ha valaki,valamit szeret csinálni,azt jól fogja csinálni.Csak,ki határozná meg a szükségleteket?A pénz megszűnik,mert utalványt kapnál,hogy 1 pár cipő.Meg a többi termékre is.
2021. dec. 4. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!