1/
Mondjuk mindenki megelégedne mindennel,nem lenne kapzsiság meg,hogy ha yx nak több van nekem még több kell meg ilyenek.
2/
Igen mert szarul lett megteremtve az emberiség.
Kérdező, figyu, pénz nélkül már nem lehet megoldani a kereskedelmet.
Pázezer évvel ezelőtt még működött az, hogy 20 tojásért adtál egy edényt, mert mindkettő alapvető dolog volt. Vagy ha a tojások tulajdonosának nem edény kellett, hanem valami hús, akkor elcserélted egy nyúlra, s azt a tojásokra.
Most viszont az igények nagyon specifikusak, ráadáaul több ember él, s felgyorsultabb a világ.
Ha te mag akarod venni a használt telefonom, de nincs semmi olyanod, ami nekem pont kellene, és nem tudod direktbe megoldani a cserekereskedelmet, elkéstél. Míg cserélgetsz másokkal, olyanra, ami nekem kell, én már rég eladtam valaki másnak.
Pénz vagy egyenlőtlenség nélkül senkinek se lenne oka a fejlődésre.
Nem lenne értelme tanulni, ha a proli analfabéta is pont úgy élne, mint a diplomás mérnök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!