Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerencsétlen foodpandàs...

Szerencsétlen foodpandàs pasikra minek erőltetik rá a rózsaszínt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 07:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

9#

Már bocs, de hogy a fszba mersz csak úgy lebuzsizni másokat?! Mit tudsz te rólam? Megmondom neked: SEMMIT!

A világ elvileg egyre elfogadóbb. Már egy ideje a rózsaszín sem egyértelműen nőies szín. Mármint nekem is van rózsaszínű ingem, néha húzom is. De az általános nézet inkább konzervatívabb ilyen téren. Az átlag ember egy ilyen rózsaszín panda szerkós tagot kicsit negatívan fog elkönyvelni. És itt mondhatja az ide tévedő penge tudású gyakoris okoska, hogy már pedig az emberek X %-a tolerálja ezt, illetve hogy mennyi az elfogadó ember. Ezt mondják, de valójában messze nem ezt gondolják!

Én nem a trendből melegpárti vagyok. Vannak nézeteim, amelyek a múltban alakultak ki. Sajnos ezeken nehéz dolgozni. De ez mindenkire igaz.

2021. nov. 23. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
#11 úgy tűnik, hogy neked rendkívül fontos hogy mit gondolnak rólad vadidegenek.
2021. nov. 23. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát ha csak ezt szűrted le, akkor grat neked! Minden embernek fontos, hogy mit gondolnak mások róla. Ezért van a sok különc kinézetű/viselkedésű egyén. De nem csak negatív értelemben mondom ezt.

Alapból annyira nem törődök mások véleményével. De azért nem is tudok 100%ban elmenni mellette.

2021. nov. 26. 11:46
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
#13 Oké, akkor áruld el, hogy miért nem "mernéd" magadra húzni? Mitől félsz?
2021. nov. 26. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Bakker, eddig is azt írtam! Az emberek megszokták itt MO-n is, hogy a rózsaszín nőies szín. Hiába megy már egy jó ideje ez a nemek közötti különbségek, és az stílusok összemosódása, a különbségek mértékének lecsökkenése. Akkor is úgy fognak hozzá állni az ennyire kirívó öltözékhez. Negatívan.

És itt nem a félelemről van szó.

Alapból magamon vettem észre, hogy a jelenlegi fiatalság (12-18 évesek) ruhái baromira nem szimpatikusak. A stílus, a színek. Csomószor láttam rózsaszín kapucni pulóverben csávókat. Nem baj ez, de a legtöbben nem fogják éppen előnyösen nézni.

Felesleges engem támadnod. Itt nem én vagyok a fontos. De amit eddig írtam már, az tükrözi a véleményemet, illetve az ízlésemet a ruhák terén is (a színnel kapcsolatban).

2021. dec. 3. 08:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Épp ma panaszkodott egy volt NetPincéres, hogy már túl sokan vannak és alig van címe.
2021. dec. 3. 15:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szín bruh mit kell ezen ennyire fennakadni kérdező
2021. dec. 18. 01:31
 18/18 A kérdező kommentje:
15 nap alatt ide jutottál, bro?
2021. dec. 18. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!