Hogyan szerezzek pénzt?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék venni valamit karácsonyra illetve a születésnapjára ami szintén decemberben van.
Viszont semmi pénzem sincs. Kértem anyától, apától de egyikük sem ad.
Dolgozni sajnos nem tudok elmenni mert nagyon sokat kell tanulnom és nem tudom úgy beosztani az időmet.
Még a ruháimat is feltettem különféle csoportokba de senki sem viszi.
Fogalmam sincs mit csináljak, lassan kifutok az időből és nagyon rosszul érzem magam emiatt, napok óta csak ezen gondolkozom :(((
2021. nov. 16. 21:04
1/4 anonim válasza:
Készíts neki valamilyen személyre szabott ajándékot, ami pont attól lesz értékes, hogy te alkottad és csak neki. Hogy pontosan mit? Te tudod, miben vagy jó és ő mire vágyik. :)
2/4 anonim válasza:
Addig biztosan adnak majd a szüleid. Nyugi.
3/4 anonim válasza:
Addig takarózz, ameddig a takaród ér. Ha nincs pénzed, szóban kívánj neki minden jót egy-két puszi kíséretében.
4/4 anonim válasza:
Én jobban örülnék pl. egy montázsnak, amit te készítesz. A DM-ben pár száz forintból elő tudsz hívatni képeket, ezt ráteszed egy nagyobb lapra, a közepére írsz egy szép idézetet, ami szerinted illik a kapcsolatotokra, vagy rá. Majd elmondod neki, mennyire szereted és adsz két puszit neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!