Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt 15...

Hogyan szerezzek pénzt 15 évesen, ha? Tovább lent

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok , aki szeretne iPhone 8 plus-t venni. Jön a karácsony , felvetettem a szüleimnek az ötletet, hát , mint minden másra, azt mondták, hogy vegyem meg magamnak. De tényleg...Ruháimat is a saját pénzemből veszem...A mostani telefonom most lesz 4 éves , betört a kijelzője is már , de nem csináltatom meg ,mert az plusz kiadás. Szüleimtől pénzt nem nagyon kapok, csak nagyszülőktől , de tőlük is ritkán. Diákmunkára még nem mehetek, mert nem töltöttem be a 16ot. Gondoltam arra , hogy eladok egy pár cuccomat, de hát abból nagyon minimális összeg jönne be. Sohasem voltam követelőző, nem élősködöm a szüleimen , de hát hogy vegyem meg magamnak?

2017. dec. 8. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
92%

És mi lenne, ha beérném egy olcsóbbal? Nekem sincs iPhone 8-asom, pedig megtehetném, hogy megvegyem, mert van kerestem, csak felnőtt, dolgozó ember vagyok és tudom, hogy mibe kerül megteremteni a napi betevőt és mennyi megy el egy hónapban úgy mindenre. Nyilván ezzel a szüleid is tisztában vannak.

Szóval ahelyett, hogy itt siránkozol, kérj egy olcsóbbat, mert elárulom neked, hogy az ég világon semmi szükséged egy ilyen telefonra, jövőre pedig már dolgozhatsz diákmunkában és majd megveszed magadnak.

2017. dec. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!