Hogyan szerezzek pénzt gépre?
Figyelt kérdés
Most lessz kifestve az egész ház kívűl belűl úgyhogy erre most nem lessz pénz.. miféle úton módon juthatok pénzhez amiből kijön egy gép lehetőleg legális módon és hamar...2018. júl. 29. 17:27
2/12 anonim válasza:
Picit minden hónapban tegyél félre és kaphatsz olyan "gépet" használtan amit jól fel lehet turbózni.
3/12 A kérdező kommentje:
használtan nem szeretnék gépet venni...
és még egy kicsit kicsi vagyok a lottóhoz...
2018. júl. 29. 17:36
4/12 anonim válasza:
Ha elmúltál 15, diákmunka. Ha nem, marad a gyűjtögetés születésnap-karácsony-ballagás-akármilyen alkalomból, ahol pénzt kérsz ajándék helyett.
5/12 anonim válasza:
Várd meg a black friday-t, akkor olcsóbban jutsz hozzá. Addig meg tudsz alkalmi kis munkákat vállalni, attól függően, hogy mennyi erőd/időd van.
6/12 A kérdező kommentje:
most jutott eszembe van 92.000FT dugi pénzem ez jó egy komplex gépre?
2018. júl. 29. 17:55
7/12 A kérdező kommentje:
tudom nem a témához tartozik de...
Ha én megcsinálnám azt ha elmennék a kis számtek boltba ott megrendeltetem a gépet olyan lehetséges...
De úgy hogy a boltba se videókártyát se semmi ilyesmit nem kapni... Rendelésre dolgoznak... Tudtommal
2018. júl. 29. 17:57
8/12 anonim válasza:
Mit akarsz 92-ből és mire? Egy komplett gépet ki lehet hozni, de ha mondjuk játékra kell és még nagy felbontáson high-on is akarsz játszani akkor 92-ből mondjuk kijön a videokártya (vagy még ennyiből sem), esetleg RAM, és ennyi.
9/12 A kérdező kommentje:
a felbontás nállam lényegtelen jó nekem a közepes is...
most is 800x 600x en van bár nem túl jó a játékélnény mert a monitor jóvalta nagyobb.. és ez a gépem még egyetlen játékot sem visz
2018. júl. 29. 18:23
10/12 A kérdező kommentje:
ja és intelről szó se lehet csak akkor ha nincs más...
2018. júl. 29. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!