Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el hogy sosem...

Hogyan fogadjam el hogy sosem fogom tudni megvenni ami boldoggá tenne?

Figyelt kérdés

Lehet mondani,hogy a pénz nem boldogít,viszont engem boldogítna,főleg,hogy én olyan személyiség vagyok akinek nem kellenek emberi kapcsolatok,sőt egyenesen undorodik a családalapítástól,attól,hogy valaki másra (gyerekre) egy forintot is kell költeni. Úgy érzem,hogy az az én pénzem lesz,és soha senkinek egy forint sem jár belőle. Viszont munkára még nincs lehetőség,tanuló vagyok,nagyratörő céljaim vannak,amivel jól lehet majd keresni. De a család amiben most élek nem gazdag,és soha semmit nem tudok megvenni ami boldogit. Ezért nem vagyok valami boldog sem. Még a családom sem vidít fel,ha a pénz és köztük kéne válasszak,egyértelmű lenne. Emiatt szégyellem is magam,de erről nem tehetek,mert hazudnék ha mást mondanák. Kérlek segítsetek,hogy ne megkeseredetten,vágyakozva milliós cuccok után teljen ez a pár év,míg saját lábra állok. (Lehet mondani,hogy miért ilyen drága cuccok kellenek,miért nem jó az olcsó… azért mert nem boldogít,hogy egy kínais táska van nálam,inkább az,hogy a legújabb Prada.)

20/Lány

2021. nov. 13. 11:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szánalmas,hogy ti ezen szórakoztok :)
2021. nov. 13. 13:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Te vagy a szánalmas, ha a szüleid dolgoztak, amit tellett megadtak neked, nem pedig lébecoltak és ezt érdemlik. Gondolkozz el.
2021. nov. 13. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Még mindig nem árultad el, mi az a nagyratörő cél, milyen szakma, amivel jól fogsz keresni..

Vagy a sugardaddy-s megoldás lenne ez a fantasztikus cél? :-D

2021. nov. 13. 13:35
 24/26 A kérdező kommentje:
Ügyvéd a nagyratörő cél.
2021. nov. 13. 13:57
 25/26 anonim ***** válasza:

azzal tisztában vagy, hogy ügyvédbojtárként mennyi lesz a fizetésed...???

Hacsak nem neked (szüleidnek) kell fizetni, hogy egyáltalán befogadjon egy ügyvédi iroda....

2021. nov. 13. 14:05
 26/26 A kérdező kommentje:
Tisztában,de “kis” gyűjtéssel meglesz az
2021. nov. 13. 14:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!