Szerintetek tetszik nekem? Vagy tényleg csak sajnálom..
Tényleg sok okom van sajnálni, depressziós meg stb stb.. most ezt így hosszú lenne leírni,és egyszer csak így rájöttem hogy hopp nekem tetszik.. és akkor így több hónapon átt abba voltam hogy tetszik nekem. (nem nagyon beszélgettem a fiúval, meg picit idosebb is tolem.)
Visszont ha most bele gondolok, hogy egy normális szép lánnyal van, aki akkár még tőlem is szebb,vagy okosabb, vagy bármi, egyszerűen nem fáj, és még örülök is hogy van ilyen lány neki.
De ez visszont arra utal hogy nem tetszik nekem, mivel még örülnék is annak a lánynak.
Visszont ha látnám azt a lányt biztos hogy nem barátkoznák vele, tudni kell rólam, hogy nem vagyok barátkozos típus, magamnak való vagyok, visszahuzodo, és nem szeretek barátkozni, van max 5 barátom, abból 3 fiú rokonok, a másik 2 meg lány, igaz nem sok, visszont nem a mennyiség számit, es úgy vagyok vele hogy inkább legyen 1 barát, de igazi, mint 20 de kamu. Meg nem nagyon szoktam lányokkal barátkozni őszintén szólva, tehát ja, de bele gondolva nem csak ezzel a lannyal nem barátkoznék, így semelyikkel, senkivel tehát nem csak ezzel a lánnyal vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!