Járnátok egy hallókészülékes lánnyal ? A haverom bele szeretet egy ijen lányba ( igaz mindent hall azal a készülékel) de viszont egy kicsit furalom hiszen a haveromért minden lány oda van viszont amióta ezel a lányal foglalkozik azóta nagyon más ...
Figyelt kérdés
Mint ha kicserélték volna annyira bele szeretet a lányba szerintetek ez normális?2021. nov. 8. 21:59
1/6 anonim válasza:
Igen, járnék, és igen, normális. A hallássérült ember is ugyanolyan ember, mint a többi, miért ne lehetne szerelmes belé akárki?
2/6 anonim válasza:
Én is járnék és normálisnak tartom. Ha neki megfelel, ha megfelelnek egymásnak, akkor más ne avatkozzon kettejük ügyeibe. Azért, mert valaki hallókészüléket használ, az ne is ismerkedjen, ne házasodjon? Téves nézet.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs a lányal semi bajom,de nekem előbb tetszet meg mint neki és, a haverom egy bekébzelt majom azért írtam fura hogy belé szeretet hiszen nem nagyon érdekelte,soha senki.. csak ara az egy napra .Szóval ez elég érdekes! 16 éves vagyok haverom 21 a lány 18 ha jól emlékszem.
2021. nov. 9. 15:22
4/6 anonim válasza:
Nem fura, ha két ember egymásba szeret (tulajdonságaiktól függetlenül), teljesen szokványos.
Ha beleszerettél volna, akkor nem kérdeznéd, hogy "nem fura -e" hogy "hallókészülékes lánnyal jár". Alapból furának tartod, hogy "beleszeretett egy hallókészülékes lányba".
5/6 A kérdező kommentje:
Azért tartom furának, mert a haverom mindenkit lenézett De most megváltozott.
2021. nov. 18. 21:30
6/6 A kérdező kommentje:
De a lány elutasította és engem is sajna....
2021. nov. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!